«Bayern» futbolists Komans traumu dēļ līdz janvārim nevarēs palīdzēt komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola bundeslīgas granda Minhenes «Bayern» uzbrucējs Kingslijs Komans ceļgala un potītes savainojumu dēļ līdz janvārim nevarēs palīdzēt savai komandai, vēsta klubs.

Trešdien Komans Francijas izlases treniņnometnē, gatavojoties 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačam ar Zviedriju, guvis ceļgala saišu savainojumu un traumējis potīti.

Līdz ar to 20 gadus vecajam Komanam līdz ziemas pārtraukumam būs jāizlaiž mači «Bayern» komandā, kā arī piektdienas duelis pret Zviedriju un nākamnedēļ paredzētā pārbaudes spēle pret Kotdivuāru.

Komans šosezon «Bayern» rindās laukumā bijis deviņos mačos, taču ar vārtu guvumiem nav izcēlies.

Pēc izlašu pārtraukuma «Bayern» nākamais mačs bundeslīgās būs nākamajā sestdienā, kad Minhenes vienībai būs principiāla tikšanās ar Dortmundes «Borussia» futbolistiem.

Ceturtdien muskuļa savainojumu Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pret Kolumbiju guva čīliešu pussargs Arturo Vidals, kura atgriešanās laukumā pēc nedēļas ir vēl ar jautājuma zīmi. Tiesa, atpakaļ varētu būt traumas izdziedējušie Havi Martiness un Franks Riberī.

Ar 24 punktiem desmit spēlēs «Bayern» dala bundeslīgas kopvērtējuma līderpozīciju ar pārsteidzošo debitanti «Leipzig» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu