Stīvijs Vonders smalki ironizē par Trampu kā prezidentu un savu aklumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Donalds Tramps ir tikpat kvalificēts vadīt Amerikas Savienotās Valstis kā Stīvijs Vonders vadīt automašīnu, intervijā Philly.com vedina domāt aklais mūziķis.

«Lai cik ļoti tu mani mīlētu un domātu, ka esmu asprātīgs un la la la, un smīdinu tevi, un tamlīdzīgi, - ja būtu noticis negadījums un tev vajadzētu nokļūt slimnīcā, un tev tur vajadzētu nonākt uzreiz, vai tu gribētu, lai es tevi aizvedu?» Vonders vaicā mūzikas kritiķim Denam Delukam, kurš atbild noraidoši.

«Tieši tā, jo es neesmu pieredzējis autovadītājs. Es uzskatu, ka Hilarija ir pieredzējusi valsts vadītāja un atbildīgi ir pavadījusi 30 gadus, nemaz nerunājot par to, ka vecāki viņu audzinājuši labāk, mācot cienīt un mīlēt visus cilvēkus. Es vēlos, lai viņa ir cilvēks, kurš vada, lai viņa ir šīs nācijas līdere,» norāda mūziķis.

Vonders nesen piedalījies Demokrātu partijas kandidātes atbalstam veltītā koncertā «Get Out The Vote».

Jau ziņots, ka ar balsošanu vairākos Austrumkrasta štatos otrdien sākušās ASV prezidenta vēlēšanas, kurās uz Baltā nama saimnieka godu no Demokrātu partijas pretendē Hilarija Klintone, bet no Republikāņu partijas – Donalds Tramps.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu