Urbanoviča vadītajā forumā analizēs «sadarbību» ar agresorvalsti Krieviju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Jūrmalā šodien no plkst.10 notiks ikgadējā starptautiskā «Baltijas foruma» konference «Krievija-Eiropas Savienība (ES): savstarpējās atkarības izaicinājumi un jaunās dienaskārtības veidošana». Foruma nosaukumā iekļautā «ES un Krievijas savstarpējā atkarība» ir savdabīga organizatoru izvēle, īpaši tādēļ, ka Urbanoviča pārstāvētā partija «Saskaņa» ir tirāna Putina «Vienotās Krievijas» oficiālais sadarbības partneris Latvijā.

Latvijas politiķa Jāņa Urbanoviča vadītajā «Baltijas forumā» diskutēs par Krievijas un ES sadarbības jautājumiem, par drošības jautājumiem Eiropā, par Krievijas un Eiropas ekonomiskās sadarbības iespējām, analizēs ekonomisko sankciju efektivitāti, kā arī diskutēs par plašākiem Krievijas un Eiropas attiecības ietekmējošiem faktoriem, tādiem kā transatlantiskās partnerības stiprināšanas tendences ASV un Krievijas sadarbība ar Ķīnu.

«Baltijas foruma» konferencē būs dalībnieki no ES valstīm, Krievijas, Ukrainas, Ķīnas un ASV. Agresorvalsti Krieviju pārstāvēs odiozais Ārlietu padomes priekšsēdētājs Igors Ivanovs un citas personas.

Konference notiks Jūrmalā, viesnīcā «Baltic Beach Hotel», Jūras ielā 23/25.

Atgādinām, ka piektdien, 21.oktobrī, Latvijas robežsargi aizturējuši Krievijas kara propagandas mediju grupas «Russia Today» («Россия сегодня») galveno producenti Ellu Taranovub, kas ieradusies Rīgā, lai piedalītos «Baltijas forumā», tā ziņo aģentūra RIA Novosti. Foruma organizētājs Aleksandrs Vasiļjevs apgalvo, ka vietējās varasiestādes gatavojas Taranovu izraidīt no valsts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu