Lindsija Vona atklāj nezināmas detaļas par viņas un Taigera Vuda attiecībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Olimpiskās zelta medaļas ieguvēja, viena no pasaules skaistākajām sportistēm Lindsija Vona pēc šķiršanās no Taigera Vuda nekomentēja attiecību beigas, bet nu, izdodot grāmatu «Strong is the new beautiful», atklāj visu patiesību par vētraino romānu un to, kāpēc Vuds nebija līdzās, kad viņai bija nepieciešams tā atbalsts.

Vona atklāj, ka 2012.gada sākumā viņa pirmo reizi satikusi Taigeru un vēlāk, tā paša gada izskaņā, sākusi doties uz randiņiem ar šķirto divu bērnu tēvu.

2012.-2013. gadā Lindsija bijusi pašpārliecināta viņai lieliski veicies treniņos, privātajā dzīvē viss bijis kārtībā un viņa bijusi laimīga.

Vēlāk gūstot savainojumu, slēpotāja pavadīja daudz vairāk laika ar sportistu un priecājās, ka ir kāds, kas saprot, kam viņa iet cauri, kā tas ir - traumēties un uz laiku atlikt malā karjeru.

Vēlāk piedaloties pasaules kausa sacensībās, sieviete ieguva nākamo traumu, un tas nozīmēja, ka 2014.gada Olimpiskās spēles viņai iet secen, tas izraisīja skaistajai sportistei depresiju.

Traumas Vona ārstēja, atrodoties Taigera rančo, kur, lai kliedētu vientulību, no patversmes paņēma suni.

Taigers bieži nebija mājās, tāpēc sievietei pašai saviem spēkiem nācās uzvarēt depresiju un spēt atsākt uz visu skatīties ar cerību.

Tieši neatrašanās līdzās, nespēja palīdzēt, emocionāli atbalstīt attālināja sportistus, un, atgriežoties uz slēpēm, Vona pārvācās atpakaļ uz savu māju, kura atradās Amerikas otrajā galā, bet,. uzzinot baumas, ka golfa spēlētājs to krāpj ar cita sportista sievu, viņa izlēma izšķirties no Taigera.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu