Vakar Rīgā aizturēti seši Ungārijas futbola fani

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā par sīko huligānismu aizturēti seši Ungārijas futbola fani, bet vēl divi policijas redzeslokā nonākuši par citiem pārkāpumiem, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar, 10. oktobrī, Skonto stadionā norisinājās futbola spēle starp Latvijas un Ungārijas izlases komandām. Spēles laikā policisti par dažādiem pārkāpumiem aizturēja vairākus Ungārijas izlases līdzjutējus.

Kopā futbola spēles laikā par sīko huligānismu Valsts policija aizturēja sešus Ungārijas pilsoņus – 1991., 1977. un 1989. gadā dzimušus vīriešus, kā arī trīs 1990. gadā dzimušus vīriešus. Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodekss nosaka, ka par sīko huligānismu piespriež naudas sodu no 70 līdz 500 eiro.

Futbola spēles laikā tika aizturēti arī divi vīrieši, kuri dzimuši 1984. un 1987. gadā un atradās tādā alkohola reibumā, kas aizskar cilvēka cieņu. Arī šiem vīriešiem sastādīti administratīvo pārkāpumu protokoli. Par šādu pārkāpumu likumā paredzēts brīdinājums vai naudas sods līdz 140 eiro. Turklāt pēdējam no aizturētajiem vīriešiem sastādīts arī administratīvo pārkāpumu protokols par dabisko vajadzību nokārtošanu publiskā vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu