Publiskots Klārksona jaunā šova oficiālais treileris

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

18.novembrī tiešsaistes satura straumēšanas pakalpojums Amazon Prime Video pārraidīs pirmo raidījuma The Grand Tour epizodi, ar kuru jaunā, bet tai pašā laikā ļoti līdzīgā ampluā debitēs kādreizējais BBC raidījuma Top Gear vadītāju trio - Džeremijs Klārksons, Džeimss Mejs un Ričards Hamonds.

Kā zināms, Klārksonam pērn bija saķeršanās ar vienu no Top Gear producentiem, pēc kā Klārksons tika atlaists, bet Mejs ar Hamondu solidarizējās un arīdzan pameta raidījumu. Ātri vien sākās trio aizstājēju meklēšana, un pēc to atrašanas tapa Top Gear 23.sezona, bet Klārksons, Mejs un Hamonds parakstīja daudzmiljonu līgumu ar Džefa Bezosa dibināto Amazon Prime Video par jauna auto un dzīvesstila raidījuma veidošanu.

Jaunā raidījuma nosaukums - The Grand Tour - bija zināms jau pirms kāda laika, bet tagad atklātībā nonācis pirmais oficiālais raidījuma treileris. Reklāmas klipi arī Top Gear laikos bija aizraujoši, tomēr šis pārspēj visus līdzšinējos un pamatoti, jo ir nepieciešams pievilināt pietiekami daudz skatītāju, lai attaisnotu trīs gadiem atvēlēto gandrīz 250 miljonu eiro budžetu. Pie tam jaunā raidījuma pirmajai epizodei jau pašai par sevi jābūt grandiozai, jo saskaņā ar britu telegraph.co.uk rīcībā esošo informāciju ar 2,5 miljoniem mārciņu (2,77 miljoni eiro) tā ir dārgākā viena raidījuma sērija, kāda jelkad uzņemta.

Lai vai kā, lūk, jūsu uzmanībai treileris, vairāki tīzeri, kas YouTube tika ieplūdināti iepriekš, kā arī vairāki sociālo tīklu ieraksti, kuriem ir tikai viens uzdevums - raisīt interesi skatīties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu