Notiks festivāla «Bildes» grupu un radošo personību kopprojektu koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Ralle

Šodien plkst.19 mūzikas namā «Daile» notiks festivāla «Bildes» grupu un radošo personību kopprojektu koncerts, informē «Bilžu biroja» pārstāve Tija Auziņa. Kopš festivāla pirmsākumiem tas apvienojis radošas personības, mūziķiem rokās ņemot otas, bet māksliniekiem - mūzikas instrumentus. Festivālā uz skatuves muzikālos kopprojektos varēs redzēt dažādu radošo profesiju pārstāvjus.

Radio un televīzijas personības Karmena Stepanova, Aleksis Vilciņš, Ligita Mieze, Ieva Strazdiņa un Andris Kivičs, aktieri Mārtiņš Vilsons un Jānis Jarāns, Organiskās sintēzes institūta pētnieks Jānis Veliks - radoši un muzikāli cilvēki, kas pārstāv dažādas nozares un kopā ar jaunajām grupām pārsteigs klausītājus ar festivālam sagatavotu priekšnesumu.

Koncerta īpašie viesi būs grupa «Logo», kas pēc vairāku gadu pārtraukuma atsākusi koncertēšanu. Septembra sākumā izdoto dziesmu «Dzīvnieks» grupa nospēlēs arī šajā vakarā.

Festivāla kopprojektu koncertā uzstāsies «Audiokvartāls», mediju speciālists un DJ Artūrs Mednis, «Kumosiņš» un Radio SWH raidījuma «Priekšnams» vadītāja Ligita Mieze, «MmD» un Rīga TV24 ētera personības Ieva Strazdiņa un Andris Kivičs, «Moderans» un Latvijas Radio režisore Diāna Bērza, «Marlēna» un komiķis Rūdolfs Kugrēns, «Inqognito», aktieris Jānis Jarāns un Andris Mucenieks, Arnis Slobožaņins ar grupu, Organiskās sintēzes institūta pētnieks Jānis Veliks un «Radio Marija» DJ Māris Veliks, «Symbolic» un aktieris Mārtiņš Vilsons, «Rusted Wheel» un aktrise Vita Baļčunaite, kā arī citi.

Koncertu vadīs Mikus Frišfelds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu