«Ekstrasensu cīņu» intrigas: šova skaistākais pāris izšķiras!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV kanālā «TNT» septembrī sākās šova «Ekstrasensu cīņas» jaunā 17.sezona, kurā jau trešo reizi piedalās igauniete Merilina Kerro (28). Jaunajā sezonā ekstrasense paziņoja, ka esot izšķīrusies no maga Aleksandra Šepsa (29), kas pirmo vietu šovā ieguva 14.sezonā.

Ragana Merilina Kerro pirmoreiz «Ekstrasensu cīņās» piedalījās 14.sezonā. Toreiz viņa nokļuva līdz finālam, taču šovā uzvarēja mags Aleksandrs Šepss, ar kuru vēlāk igaunietei izveidojās romantiskas attiecības. Fani par ekstrasensu šova pāri bija sajūsmā.

Vēlāk Kerro piedalījās arī šova 16.sezonā, kur jau atkal palika otrajā vietā. Bet tagad viņa atgriezusies arī 17.sezonā, kurā atklāja ka esot izšķīrusies ar Aleksandru Šepsu, vēsta «Privātā Dzīve».

Lai arī daži no ekstrasensu faniem uzskata, ka šis ir tikai triks, lai pievērstu uzmanību un Kerro beidzot uzvarētu šovā, daudzi fani par šīm ziņām ļoti pārdzīvo.

Tāpat Merilinas talanta piekritēju starpā sociālajos tīklos izvērtusies vētraina diskusija, kurā tiek spriests, kādi ir ekstrasenses patiesie nolūki, atgriežoties šovā jau trešo reizi.

?✌ #битваэкстрасенсов

A photo posted by Marilyn Kerro (@marilyn_kerro) on



Люблю ❤️? @alexandr_sheps #битваэкстрасенсов

A photo posted by Marilyn Kerro (@marilyn_kerro) on

Pati ragana atzīst, ka nekoncentrējas uz uzvaru šovā, bet gan palīdzēšanu citiem cilvēkiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu