Krūza atalgojuma prasību dēļ pārtrauc darbu pie «Mission: Impossible»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas kinostudija «Paramount» apturējusi darbu pie filmu sērijas «Mission: Impossible» («Neiespējamā misija») jaunākās daļas, jo nevar vienoties par galvenās lomas tēlotāja Toma Krūza atalgojumu.

Anonīmi informācijas avoti kino žurnālam «The Hollywood Reporter» atklājuši, ka 54 gadus vecais Krūzs pieprasījis tikpat lielu vai lielāku honorāru par to, kādu viņš saņems par lomu studijas «Universal» kinolentē «The Mummy» («Mūmija»). Patlaban Londonā notiek filmas uzņemšana.

«Paramount» un Krūzs nevar vienoties par atalgojumu, jo Krūzs papildus honorāram pieprasījis arī daļu no filmas ieņēmumiem, ziņo «The Hollywood Reporter».

Sērijas iepriekšējā daļa «Mission: Impossible - Rogue Nation» («Neiespējamā misija: Slepenā nācija») no biļešu tirdzniecības kinoteātros nopelnīja 682 miljonus ASV dolāru (612 miljonus eiro), bet tās uzņemšanas budžets bija 150 miljoni dolāru (134 miljoni eiro).

Jaunā «Mission: Impossible» turpinājuma filmēšanu bija plānots sākt 2017.gada janvārī, bet tā iznākšana bija paredzēta tā paša gada beigās.

Sesto «Mission: Impossible» daļu veidos režisors Kristofers Makvarijs, kurš uzņēma «Rogue Nation».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu