«Grand final Miss LBK 2016»: par uzvarētāju kļūst...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Miss LBK 2016» finālā savu daili un talantus atrādīja 10 apburošas finālistes.

Pirmā no finālistēm – Jevgēnija Judina pārsteidza visus ar pašas sacerēto dzejoli, bet Anastasija Alīna Aleksejevskaja nolēma visus iepriecināt ar izrādi. Trešā uz skatuves kāpa Jeļena Spiridonova ar saviļņojošu un romantisku runu par vēlmēm un sapņiem. Fināla vakaru turpināja Alīna Safronova, kura izpildīja dziesmu franču valodā «In Tango». Franču tēmu turpināja nākamā fināliste – Marija Larionova, kura viņas izveidotajā mājas atmosfērā zīmēja uz kēksiņiem, kas piestiprināti pie molberta. Elīna Grišķāne, kura izgāja uz skatuves pēc Marijas, nolēma demonstrēt visu savu grāciju, muzikālās iemaņas un vieglumu skaistā dejā. Šo stafeti turpināja fināliste Maija Lūkina ar savu kaislīgo spāņu deju. Pēc runām, dejām un dziesmas mēs domājām, ka mūs vairs nekas nepārsteigs, bet uz skatuves parādījās Karolīna Matrosova policijas darbinieka tērpā, kura sarunājās ar zāli un solījās sodīt visus, kuri pārkāpj noteikumus. Sabīne Krilova, meitene no lielas ģimenes, savā fināla runā aicināja cilvēkus palīdzēt tiem, kuri ir trūcīgi un dāvināt prieku. Lūk, uz skatuves parādījās arī pēdējā fināliste – Katrīna Kreile, kura noslēdza savu fināla runu ar lielisku dziesmas izpildījumu Beyoncé «Halo» a capella (bez pavadījuma).

Žūrija izlika savus vērtējumus dalībniecēm, saskaitīja tos ar tiem, kurus dalībnieces nopelnīja pa trīs projekta mēnešiem, un kļuva zināma konkursa uzvarētāja – Katrīna Kreile.

Katrīna saņēma ne vien daudz dažādu dāvanu no mūsu partneriem, bet arī pats galvenais – sertifikātu bezmaksas studijām Latvijas Biznesa koledžā (LBK) un 2000 eiro!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu