Vēl nav izdevies aizturēt šāvējus «Labā dabā»; aculiecinieki nav pieteikušies

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Policijai vēl nav izdevies aizturēt personas, kas starptautiskā mūzikas festivāla «Laba daba» telšu pilsētiņā bija ieņēmušas svešu telti un, iespējams, ar gāzes pistoli sašāvušas tās īpašniekus, informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Sintija Virse.

Virse arī pastāstīja, ka VP uzreiz pēc notikušā izplatīja lūgumu atsaukties notikušā incidenta aculieciniekus, taču līdz šim vēl neviens aculiecinieks policijā nav vērsies.

Policija vainīgo meklēšanu turpina. Tāpat ikviens notikušā aculiecinieks un ikviens, kurš spēj sniegt jebkādu informāciju, kas paātrinātu personu notveršanu, tiek aicināts zvanīt policijai pa tālruni 110.

Jau ziņots, ka naktī uz 6.augustu festivāla telšu pilsētiņas teritorijā divi pagaidām nenoskaidroti vīrieši, iespējams, ar gāzes ieroci savainoja divus 1991.gadā dzimušus jauniešus. Sākotnējā apstākļu pārbaudē secināts, ka jaunieši naktī atgriezušies savā teltī, kur atrada divas nepazīstamas personas, kuras negaidot pavērsa pret jauniešiem ieroci un izšāva, un no notikuma vietas aizbēga.

Jaunieši nogādāti slimnīcā, savukārt policija par miesas bojājumu nodarīšanas faktu sāka kriminālprocesu un sāka intensīvu personu meklēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu