Parādnieks pasēž paša peltajā «Ļeņingradā» un saprot, - visi ir savējie

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Tā stulbi sanācis. Nejauši esmu nodarījis pāri saviem domubiedriem. Izrādās, viņi ir savējie, ar ko mums daudzās lietās sakrīt redzējums,» pēc tikšanās ar kafejnīcas «Ļeņingrad» saimniekiem atzina Saeimas deputāts Imants Parādnieks, kurš pagājušonedēļ sacēla vētru interneta sociālajos tīklos, nosaucot šo iestādījumu par «komunisma atraugu», tā raksta «Latvijas Avīze».

Pēc skandāla, ko soctīklos sacēla pats Parādnieks par šīs kafejnīcas izkārtni, kas atveidota kirilicā, nu deputāts metis kažoku uz otru pusi un nu saka, ka pārpratuma pamatā esot tikai kafejnīcas ārējais noformējums.

Pēc skaļās izplātīšanās Parādnieks ar krodziniekiem pasēdējis, papļāpājuši, sapratuši, ka sakrīt pat viņu muzikālās gaumes un apmainījušies ar uzaicinājumiem paviesoties vienam pie otra, tā raksta «Latvijas Avīze».

Kā tagad domā Parādnieks «pārpratuma pamatā ir Rīgas Domes Būvvaldes lēmums neļaut kafejnīcas īpašniekiem realizēt izkārtni pēc sākotnējās ieceres, kas paredzēja virs uzraksta novietot vēja rādītāju – Ļeņina ģīmetni ar pankiem raksturīgo irokeza frizūru jeb «grebeni»». Parādnieks pat gribētu izvērtēt likumus, lai turpmāk šādi pārpratumi nerastos.

Savukārt kafejnīcas saimnieki metas slavināt politķi, cik neraksturīgi tiem viņš atzinis savu kļūdu un atvainojies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu