Skandāls Amerikā: Trampa sieva «nospērusi» Mišelas Obamas runu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pamatīgā skandālā nonākusi ASV prezidenta amata kandidāta no Republikāņu partijas Donalda Trampa ģimene. Trampa sieva Melānija, uzstājoties ar uzrunu Republikāņu partijas konventā Klīvlendā, gandrīz vārds vārdā citējusi runu, kuru savulaik priekšvēlēšanu kampaņas laikā teica tagadējā ASV prezidenta Baraka Obamas sieva Mišela Obama.

Slovēnijā dzimusī Melānija Trampa kopā ar vīru negaidīti ieradās konventā Klīvlendā, tādējādi laužot līdzšinējās tradīcijas - viņi konventā ieradās pirms partija oficiāli paziņojusi savu kandidātu ASV prezidenta vēlēšanām.

Donalds Tramps Republikāņu partijas delegātus ar savu sievu iepazīstināja kā ar «nākamo Savienoto Valstu pirmo lēdiju».

46 gadus vecā Melānija uzrunas sākumā veltīja atzinīgus vārdus savam vīram. «Donalds ir un arī vienmēr ir bijis lielisks līderis. Tagad viņš strādās jūsu labā,» viņa teica.

Tālākā runa gandrīz vārds vārdā saskanēja ar Mišelas Obamas 2008. gada Demokrātu partijas konventā teikto uzrunu.

Republikāņu partijā pirms oficiālās prezidenta amata kandidāta nominēšanas valda dziļas domstarpības. Neskatoties uz to, ka Tramps priekšvēlēšanās savācis gana daudz balsu, lai tiktu nominēts no savas partijas, daudzi partijas biedri pret to asi iebilst. Tramps priekšvēlēšanās saņēmis 13 miljonus republikāņu balsu, un tas ir šīs partijas priekšvēlēšanu rekords.

Republikāņu konvents Klīvlendā, Ohaio štatā ilgs līdz 21.jūlijam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu