Video un foto: Džordžs Klūnijs Sardīnijā cietis avārijā ar motorolleru

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Viens no populārākajiem pārvietošanās veidiem Eiropas dienvidu zemēs un arī citos siltākos reģionos ir motorizēti braucamie ar diviem riteņiem. Motorolleru savā atvaļinājumā Sardīnijā bija izvēlējies arī Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs. Viņam gan brauciens beidzās ar frontālu ietriekšanos vieglajā auto un smagu piezemēšanos uz asfalta.

Negadījums ar 57 gadus veco zvaigzni notika uz šosejas Itālijas salā otrdien, 10.jūlijā, kad kāds 60 gadus vecs Mercedes-Benz E klases universāļa vadītājs iebrauca un apstājās pretējā joslā.

Kungs acīmredzot vēlējās nogriezties pa kreisi un neredzēja pretī braucošos divu riteņu transportlīdzekļus, no kuriem

vienu vadīja Klūnijs un samērā lielā ātrumā ietriecās vieglajā auto.

Kā vēsta vācu AutoBild, Mercedes-Benz vadītājs laikrakstam Corriere della Sera sacījis: «Es vēlējos nogriezties, taču saule spīdēja tieši sejā un es neko neredzēju, jutu tikai sitienu.» Pēc tam viņš ieraudzījis sāpēs kliedzošu Klūniju.

Laimīgā kārtā Klūnijs nav cietis smagi. Īsi pēc negadījuma viņš nogādās Jāņa Pāvila II slimnīcā, kur viņam konstatētas vieglas ceļa un gurna traumas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu