Rojā svinēs Zvejnieksvētkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: roja.lv

Sestdien, 9.jūlijā, Rojā notiks ikgadējie Zvejnieksvētki, kuros uzstāsies Latvijā populāri mūziķi

Zvejnieksvētkos muzicēs brāļi Atis un Jānis Auzāni un atraktīvais akordeonists Sergejs Ivanovs, bet populāras melodijas zvejnieku gaumē izpildīs kvintets «Zelmeri PRO». Spēka, akrobātikas un dejas sinerģija būs izbaudāma ielu vingrotāju komandas «Street Warriors» šovā. Zvejnieksvētkos uzstāsies arī dziedātājs Justs.

Zvejnieksvētku vakara programmā uz vairākām skatuvēm pludmalē uzstāsies vairāki Latvijā populāri mūziķi - apvienība «Līvi & Buks», Lauris Reiniks, «Musiqq», «Jakušonoka kva-kva-kvartets», grupa «Roja», apvienība «Olas», kā arī DJ Ufo un DJ «JAX». Savukārt pusnaktī notiks svētku uguņošana virs jūras.

Dažādas aktivitātes Rojā notiks visas dienas garumā. Izveicīgākie varēs pārbaudīt savus spēkus un izturību pludmales volejbola un futbola sacensībās, ūdensskrējienā, laivas vilkšanā, enkura celšanā, cīņās ar plekstēm, zvejnieka zābaka un sviedlīnes mešanā un nāras nešanā. Notiks arī izbraucieni ar kuģiem, izjādes ar zirgiem, bezsvara stāvokļa un brīvā kritiena izbaudīšana lidojumā no katapultas u.c. aktivitātes. Paredzētas arī dažādas aktivitātes un radošās darbnīcas bērniem un kaķu izstāde.

Viens no galvenajiem svētku akcentiem būs jūras valdnieka Neptūna ierašanās un brauciens pa Rojas ielām mūzikas pavadījumā. Notiks arī zvejnieku saiets, bet Rojas Jūras zvejniecības muzejā tiks atklāta «Padomju istaba», kurā apkopotas vēstures liecības par zvejnieku kolhoza «Banga» un Rojas zivju konservu rūpnīcas laikiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu