Mets Leblanks draud aiziet, ja Kriss Evanss netiks atlaists no Top Gear

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mark Yeoman / TT NYHETSBYRÅN

Kādreiz populārais britu TV raidījums Top Gear, kura popularitāte pēc vadītāju nomaiņas jaunajā sezonā, vismaz tās sākumā, krīt straujāk nekā Anhela ūdenskritums, saskāries ar jaunu drāmu.

Šobrīd, kad pārraidītas jaunās, 23.sezonas pirmās piecas sērijas, publiskajā telpā nonākušas runas, ka viens no vadītājiem, proti, amerikāņu aktieris Mets Leblanks ir draudējis ar aiziešanu no šova, ja nominālais virsvadītājs, britu dīdžejs, producents un uzņēmējs Kriss Evanss netiks atlaists. Šādu ziņu dažus mēnešus pirms plānotā nākamās sezonas epizožu filmēšanas sākuma publicējis britu izdevums The Sun.

Runas par to, ka jaunā Top Gear komanda ir tālu no ideāli saliedētas, ir pastāvējušas jau kopš 23.sezonas veidošanas sākuma pagājušā gada nogalē. Runā, ka Leblanks nevarot sadzīvot ar Evansa uzvedību filmēšanas laukumā, savukārt ārpus filmēšanas laukuma Evanss no kolēģiem izvairoties. Tāpat tiek ziņots, ka pērn rudenī no šova aizgāja tā izpildproducente Līsa Evansa, jo nav spējusi izturēt, ka Evanss uzvedas kā tāda dīva.

The Sun vēsta, ka Evansam skauž citiem raidījuma vadītājiem, piemēram, Krisam Herisam un Rorijam Rīdam veltītās uzslavas. Evanss arīdzan neesot diez cik izpalīdzīgs.

Arī pašam šovam jaunajā sezonā var vēlēties labākus panākumus. Atsauksmes ir visai dažādas, un pirmajās nedēļās Top Gear piedzīvoja strauju skatītāju skaita samazinājumu līdz rekordzemiem līmeņiem. Lai arī pēdējā laikā noskaņojums uzlabojas, Top Gear veidotājiem nāksies domāt par papildu izmaiņām, lai atgūtu kādreizējo popularitāti. Viena no šādām izmaiņām varētu būt Evansa lomas samazināšana turpmākajos raidījumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu