Piepildījies Krievijas miljardiera Abramoviča sen kārotais

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Krievijas miljardieris Romāns Abramovičs jau sen sapņojis uzcelt lielu savrupmāju Manhetenas austrumu rajonā Īstsaidā, dzīvojamo ēku saglabāšanas komisija viņa plānus beidzot apstiprinājusi, vēsta «PageSix».

Abramoviča plāns, kas ietver 78 miljonu ASV dolāru (apmēram 69,5 miljoni eiro) vērtu īpašumu apvienošanu vienā, aprīlī tika noraidīts, taču šonedēļ tas tika pārskatīts vēlreiz un tomēr apstiprināts.

Anglijas futbola Premjerlīgas kluba Londonas «Chelsea» īpašnieks Ņujorkas centrā būvēs apmēram 1700 kvadrātmetru plašu savrupmāju.

Plānots, ka ēkas aizmugurējā fasāde būs veidota no stikla un bronzas, taču tās priekša tiks atjaunota, saglabājot esošo izskatu un stilu.

Ēkā atradīsies arī frizētava un mākslas telpa, sauna, kā arī virtuve un peldbaseins uz ēkas jumta. Savrupmāja būs apmēram trīs esošo pilsētas māju lielumā.

Abramovičs, kuram pieder apmēram 9,3 miljardi ASV dolāru (apmēram 8,3 miljardi eiro), drīzumā sāks darbu pie vienas no Ņujorkas lielākajām savrupmājām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu