Noslēdzas akcija «Pieķer sušķi»: piesārņošanas pretinieki tiek pie vērtīgām balvām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Noslēgusies TVNET un Lielās talkas organizatoru kopīgā akcija «Pieķer sušķi», kuras laikā aicinājām iesūtīt foto vai video materiālus par piesārņotām vietām Rīgā un visā Latvijā. Trīs publikāciju autori tiks pie vērtīgām balvām: vienas 100 un divām 50 eiro dāvanu kartēm, kuras var tērēt vienā no «Galactico» tirdzniecības centriem: t/p Alfa, t/c Mols, t/c Galerija Centrs, t/c Origo un t/c Dole.

Foto: TVNET lasītājs

1. vietas ieguvēja ir Anna Vasile, kura rakstīja par piesārņotu vietu Madonas novadā. Tur kāds sušķis uz mežu bija aizvedis būvgružus un pat vecu tualetes podu. Anna tiks pie 100 eiro dāvanu kartes no «Galactico» tīkla.

Foto: TVNET lasītājs

2. un 3. vietas ieguvēji ir Viktors Gerasimenovs un Lauris Bisenieks. Viktors dalījās ar bildēm, kas uzņemtas Talsu lidlauka tuvumā, savukārt Lauris informēja par nelegālu izgāztuvi Bišumuižas apkaimē. Abi tiek katrs pie savas 50 eiro vērtās dāvanu kartes no «Galactico».

Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi.

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu