No lasītājiem: apmierini savu draudzeni, pirms apmierini sevi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ir liela daļa sieviešu, kas negūst lielu baudu gultā, jo vīrietis nespēj apmierināt - nedodot priekšspēli vai nevar noturēties tik ilgi, cik tas ir vajadzīgs, lai sieviete arī būtu apmierināta, uzskata lasītājs Rodrigo, kas atsūtīja savu viedokli pikantajam konkursam.

Cik mēs jau zinām, vīriešiem nav viegli noturēt visu sevī ilgu laiku.

Pirms es gultā sāku domāt par sevi, vispirms domāju par savu draudzeni, kā viņu apmierināt vislabāk, lai mēs abi beigās būtu ieguvēji.

Mans padoms vīriešiem -

atklāt tās vietas un pozas, kas draudzenei vislabāk iet pie sirds,

un tās izmantot un eksperimentēt katru reizi, lai varētu apmierināt savu draudzeni, pirms apmierināt sevi.

Jo, ja apmierināsi savu draudzeni, tad pārējais ir tavā iztēlē, jo apmierināta sieviete būs gatava varbūt uz kaut ko vairāk.

«Egoiste» tevi izaicina uz pavisam pikantu konkursu! Padalies ar kādu savas seksuālās dzīves noslēpumu, atklājumu vai padomu un esi starp diviem laimīgajiem/ām, kas laimēs biļetes (2 personām) uz kursiem, kur neeksistē tabu, - «Orālā seksa māksla».

Atsūti uz epastu woman@tvnet.lv ar norādi «Pikanto padomu konkurss!» kādu savā seksuālajā dzīvē gūtu atklājumu, ar kuru vari padalīties ar citiem. Tas var būt kādas labas mīlēšanās pozas apraksts. Tu vari padalīties ar kādas seksuālās pieredzes vietu vai neierastu manieri. Varbūt zini padomus, kā uzlabot savu seksuālo enerģiju un veselību?

«Orālā seksa mākslas kursi» notiek divas dienas: 11. un 12. 06. no plkst. 13:00. Tu nevari zināt, kurš datums tev tiks, pat ja arī būsi laimīgais, tāpēc, pirms piedalies, apskaties, vai tev der šie laiki.

Kursi domāti tikai sievietēm - taču vīrietis noteikti sagādās lielisku dāvanu savai mīļotajai, kura kursus var apmeklēt ar draudzeni!

Kursu vērtība 50.00 - 90.00 eiro.

ATBILDI UZ JAUTĀJUMIEM UN LAIMĒ IELŪGUMUS UZ SEKSA SEMINĀRU "ORĀLĀ SEKSA MĀKSLA"!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu