Jaunie velsiešu rokeri «Catfish And The Bottlemen» iekaro britu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Kartupeļi ar gaļu» - tā britu mūzikas prese dēvē jauno velsiešu roka kvartetu (Brit Award balvas ieguvējus) «Catfish And The Bottlemen», kuru otrais studijas albums «The Ride» iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topu.

«The Ride» seko veiksmīgajam debijas albumam «The Balcony» (2014), kas šobrīd pārdots 250 000 vienību.

Jaunais albums nedēļas griezumā pārdots 38 000 vienību, piektdien ziņo «Official Charts Company».

Pagājušās nedēļas līdere - amerikāņu popmūzikas lakstīgala Ariana Grande ar trešo studijas albumu «Dangerous Woman» (Republic/Universal) noslīdējusi uz 8. vietu.

Kanādiešu repera Dreika albums «Views» numur 2, bet Bejonsē albums «Lemonade» (Columbia/Sony) pakāpies no 4. uz 3. vietu.

Arī «Coldplay» pakāpušies no 8. uz 4. vietu ar pēdējo albumu «A Head Full Of Dreams» (Parlophone/Warner Music), tā vismaz izsakās solists Kriss Mārtins.

Astoņdesmitajos gados populārā britu romantiķu grupa «ABC» ar «The Lexicon Of Love II» (EMI/Universal), kas ir turpinājums 1982. gada debijas albumam, startē augstajā 7. vietā.

Amerikāņu TV šova «The X Factor» meiteņu grupas «Fifth Harmony» albums «7/27» (Syco Music/Sony Music) numur 6.

Dreika singls «One Dance» (Cash Money/ Republic/Universal) singlu topa 1. vietā atrodas jau astoto nedēļu pēc kārtas, pamatīgi apsteidzot Džastina Timberleika (Justin Timberlake) vasarīgo hitu «Can't Stop The Feeling» (RCA/Sony).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu