Top Gear viesi turpmāk brauks rallijkrosu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

BBC sāk izrādīt populārā TV raidījuma Top Gear jauno, 23.sezonu. Turpmāk bez Džeremija Klārksona.

Kopš iepriekšējās sezonas šovā ir notikušas ievērojamas pārmaiņas, jo to pametuši līdzšinējie vadītāji Džeremijs Klārksons, Džeimss Mejs un Ričards Hamonds, bet viņu pienākumus tagad maiņās pildīs amerikāņu aktieris Mets Leblanks, britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss, Rorijs Rīds, autosacīkšu komentētājs Edijs Džordans, vācu sacīkšu braucēja Sabīne Šmica un žurnālists Kriss Heriss.

Pirmā jaunās sezonas sērija, ko Lielbritānijā noskatījās 4,4 miljoni skatītāju, parādīja, ka izmaiņas skārušas ne tikai dalībnieku sastāvu, bet arī Dansfoldas lidlaukā ierīkoto Top Gear trasi. Proti, līdz šim tās segums bija asfalts, bet tagad raidījuma viesiem braukt prasme jāpierāda ar speciāli sagatavotu MINI automobili rallijkrosa trasē, kurā ir gan asfalts, gan grants sekcija, gan tramplīns un atkarībā no apstākļiem arī ūdens šķērslis.

Pirmā slavenība, kura devās Top Gear rallijkrosa trasē, bija slavenais britu pavārs Gordons Ramzijs. Viņam arī patlaban pieder trases rekords.

Lai gūtu priekšstatu par to, kas gaida turpmākos raidījuma viesus, Top Gear ir sagatavojuši 360 grādos skatāmu trases demonstrācijas video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu