Top Gear jaunajā sezonā piedalīsies Gordons Remzijs un Džesijs Eizenbergs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu raidorganizācijas BBC auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») jaunajā sezonā piedalīsies britu šefpavārs Gordons Remzijs un amerikāņu aktieris Džesijs Eizenbergs.

BBC izziņoja jaunās sezonas pirmās sērijas viesus, kad dzeltenajā presē sāka parādīties ziņas, ka pārraides veidotāji izteikuši uzaicinājumu Holivudas aktierim Bredam Pitam, kas nebija taisnība.

«Top Gear» jaunās sezonas izrādīšana sāksies 29.maijā. Pārraides vadītāji būs amerikāņu seriāla «Friends» («Draugi») aktieris Mets Leblanks, britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss Rīds, autosacīkšu komentētājs Edijs Džordans, vācu sacīkšu braucēja Sabīne Šmica un žurnālists Kriss Heriss.

«The Sun» ziņoja, ka raidījuma veidotāji esot saņēmuši atteikumu no Pita, tāpēc samierinājušies ar Eizenberga un Remzija piedalīšanos. «Šis raksts nekādā ziņā nav patiess. Mēs neuzrunājām Pita kungu,» norāda «Top Gear» pārstāvis.

Tā būs pirmā sezona kopš iepriekšējās raidījuma vadītāju trijotnes Džeremija Klārksona, Džeimsa Meja un Ričarda Hamonda aiziešanas no šova. Tagad viņi veido jaunu raidījumu interneta tirdzniecības giganta «Amazon» straumēšanas pakalpojumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu