Uzzini, kuras slavenības ir pievērsušās vegānu dzīvesveidam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Arvien populārāka pasaulē kļūst atteikšanās gan no gaļas, gan kažokādu izmantošanas. Slavenības ļoti nopietni iesaistās dažādās dzīvnieku aizsardzības akcijās, uzturā atsakās no gaļas un arī nevelk mugurā kažokus.

Kopš tīņu gadiem veģetārieša dzīvesveidu piekopj aktieris Rasels Brends, tomēr kopš 2011.gada vīrietis ir kļuvis par pilnīgu vegānu. Aktieris izlēma kļūt par vegānu pēc filmas «Forks over knives» noskatīšanās.

Ņemot vērā, ka aktrise Pamela Andersone ir viena no lielākajām organizācijas «PETA» atbalstītājām, nav nekāds brīnums, ka sieviete uzturā nelieto gaļu. Nu aktrise ir kļuvusi par vegāni un jūtas uzreiz kā cita persona.

Foto: TT NYHETSBYRN

Bijušais Amerikas prezidents Bils Klintons ir pilnīgs vegāns. Politiķis uzturā nelieto ne gaļu, ne sieru, ne pienu, pat ne zivis.

Bijušais smagsvara čempions Maiks Taisons neēd gaļu, zivis, olas, pateicoties šādam dzīvesveidam, sportists ir zaudējis 63 kilogramus.

Arī aktrise Keita Vinsleta pievienojas vegānu pulciņam. Keita jau daudzus gadus uzturā nelieto neko no dzīvnieku pasaules.

Aktrise Olīvija Vailda grūtniecības laikā atgriezās pie veģetārisma, bet pēc bērna piedzimšanas ir laimīga, atkal sevi saukt par vegāni. Vailda atzīst, ka šāds dzīvesveids nav viegls, bet tas palīdz viņai izskatīties labi.

Arī aktrise Kristena Bella grūtniecības laikā atgriezās pie veģetārā dzīvesveida, jo, lai uzņemtu nepieciešamās kalorijas, viņai būtu visu laiku jāēd, bet nu sieviete jau atkal ir vegāne un jūtas laimīga.

Populārā seriāla «Glee» zvaigzne Lea Mišela arī ievēro vegānu dzīvesveidu un, pateicoties tam, izskatās lieliski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu