Šlesera partija pirms nāves maina nosaukumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kaut arī ir pieņemts lēmums par partijas darbības izbeigšanu, Šlesera reformu partija LPP/LC vēl paguvusi reģistrēt veco nosaukumu - partija LPP/LC, liecina informācija oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Visticamāk, Šlesera partija mainot nosaukumu pirms pašlikvidēšanās,

meklē veidus, kā apgrūtināt tiesībsargājošo iestāžu darbu, lai vēlāk piedzītu no Šlesera partijas pusmiljonu latu soda naudu

par 2006.gada priekšvēlēšanu kampaņas laikā pārtērētajiem līdzekļiem.

Kā ziņots, 1.decembrī partijas kongresa delegāti ar 119 balsīm par, 32 pret, septiņiem delegātiem atturoties, nolēma izbeigt Šlesera reformu partijas LPP/LC darbību.

Jau kongresa sākumā delegāti nolēma atjaunot partijas līdzšinējo nosaukumu - LPP/LC. Partijas atjaunotais nosaukums vēl nebija reģistrēts, tāpēc par likvidēšanu delegāti balsoja kā Šlesera reformu partijas LPP/LC biedri.

No 1265 partijas biedriem uz kongresu bija izvirzīti 164 delegāti, no kuriem bija ieradušies 152.

Kā savās runās atzina vairāki kongresa delegāti, pasākums lielā mērā atgādināja bēres, kurās netrūka ziedu pušķu, kavēšanās atmiņās un savstarpējas slavināšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu