Koncertuzvedums "Cabaret plin, plin" (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No svētdienas mūsdienu kultūras centrā "Sapņu fabrikā" notiks jauns kabarē koncertuzvedumu "Cabaret plin, plin". Vai tas būs labāks par pērno?

Koncertuzvedumā "Cabaret plin, plin" turpinās pērn aizsāktā cirka tematika, veidojot smalku kolāžu ar mūziķu, dejotāju, aktieru, mīmu un citu mākslinieku savstarpējo saspēli un sniegumu, bet jaunievedumi tehniskajā risinājumā un scenogrāfijā paspilgtinās vērienīgās ieceres realizācijas iespējas.

Kā ierasts, kabarē būs notikums, kas ir pilns ar zināmām nejaušībām un iluzoriem pārsteigumiem, kurā ikviens varēs atveidot kādu lomu, īstenot sen lolotu sapni vai vienkārši izbaudīt neaizmirstamu svētku gaisotni septiņu stundu garumā.

Koncertuzveduma mākslinieku vidū šogad būs redzami jau zināmie tēli - Fabio, ko attēlos Intars Busulis, Justin - Aija Vītoliņa, kā arī jaunas, talantīgas solistes - Karīna Tropa, Vineta Elksne, Jolanta Strikaite un Katrīna Borozdina un viesi no Francijas - mūzikas grupa "Reviens".

Komponista Kārļa Lāča piedāvātais muzikālais risinājums koncertuzvedumā solās variēt no tradicionālā džeza valdzinājuma līdz jau labi zināmu melodiju ritmiem, bet dejotāju sniegums ieturēts labākajās kabarē tradīcijās, norādīja Pivovarova.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu