Mūziķi Rātslaukumā aicina palīdzēt lielajām ģimenēm (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

„Ziemassvētku brīnuma” labestības akcijas laikā šodien, 23.decembrī, visas dienas garumā Rātslaukumā arī mūziķi aicinās palīdzēt Latvijas lielajām ģimenēm.

„Jāpalīdz tiem, kuri paši sev šobrīd nevar palīdzēt,” saka grupas „Mofo” līderis Arnis Račinskis. „Tie, kuriem ir stabils un labi apmaksāts darbs, paši pērk sev lielus televizorus un brauc ceļojumos, un noteikti neaizdomājas, ka kaut kur Latvijā ir ģimenes, kuras nevar apģērbt savus bērnus,” jautāts par motivāciju dalībai Katrīnes Pasternakas labestības akcijā „Ziemassvētku brīnums”, saka Arnis. Grupa „Mofo” kopā ar citiem mūziķiem 23.decembrī visas dienas garumā aicinās atbalstīt Latvijas lielās ģimenes.

„Mani ļoti aizkustina mūziķu atsaucība – šajā ikvienam māksliniekam ļoti aizņemtajā laikā mūsu aicinājumam pievienoties akcijai atsaucās tik daudz mūziķu! Man ir patiess prieks un gandarījums, ka viņi ir gatavi ieguldīt savu darbu un laiku, lai palīdzētu lielajām Latvijas ģimenēm,” saka projekta „Ziemassvētku brīnums” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Grupa Re:Public nemaz nespējot stāvēt malā šādā brīdī. „Mēs vienmēr piedalāmies pasākumos, kas aicina uz konkrētu rīcību. Ņemot vērā šā brīža ekonomisko situāciju Latvijā, saprotam, ka tās sekas visskarbāk izjūt tieši lielas ģimenes, kurām ir daudz bērnu, bet mazi ienākumi. Lielajām ģimenēm ir grūti bērnus izskolot un apģērbt, tām trūkst daudz no tā, kas mums šķiet pašsaprotams. Mēs vēlamies, lai sabiedrība pievērš uzmanību šai problēmai un arī ikdienā palīdz lielajām Latvijas ģimenēm,” saka grupas Re:Public solists Jānis Rībens.

Tiešraidē no Melngalvju nama, kas sāksies 21:00, 23.decembra vakarā LNT stāstīs par jau reāli sniegto palīdzību ģimenēm. Tiešraide ilgs līdz pat 23:30, kopā ar ģimenēm un ģimeņu stāstiem būs arī Ingus Ulmanis, Andris Ērglis, Putnu Balle, Aisha, Zane Dombrovska, Veronika Plotņikova un Gunārs Kalniņš.

23.decembrī „Ziemassvētku brīnuma” labestības akcijas ietvaros Rātslaukumā visas dienas garumā uzstāsies: 09:55 Je T’aime 10:55 Mateja draudzes kamerkoris „Matejs” 11:55 Gain Fast 12:25 bērnu popgrupa „Lolipop” 12:55 Martin Confused 13:30 Triānas Parks 13:55 Ēnas 14:25 folkloras kopa „Budēļi” 14:55 folkloras kopa „Dandari” 15:55 AK69 16:55 Elli U 17:30 Johny Salamander 17:55 Mofo 18:20 Morning After 18:55 Re:Public 19:25 bērnu popgrupa „Rondino”

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu