Iespējams, Mērfija mirusi anoreksijas dēļ (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktrises Britānijas Mērfijas pārlieku slaidais izskats licis uzliesmot bulvārpreses minējumiem, ka viņas pāragrā nāve, iespējams, saistīta ar ēšanas traucējumiem, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".

(papildināts viss teksts)

32 gadus vecā aktrise, kas svētdienas rītā tika atrasta mirusi savā dušā, 3.decembrī piedalījās kāda modes veikala atvēršanā, kur viņa izskatījās ļoti novārgusi. Pēc aculiecinieku vārdiem, viņa bijusi arī apjukusi un sapņaina.

Arī savā pēdējā intervijā, kas notika dažas dienas pirms viņas nāves, Mērfija atzina, ka viņa ir pārāk slaida. "Šobrīd esmu mazliet tievāka, nekā es gribētu būt," sacīja aktrise intervijā ar "Fox News".

Kā vēsta slavenību žurnāls "People", kāds Mērfijas draugs atklāja, ka viņai bijušas lielas problēmas ar paštēlu. To apstiprināja arī kāda cita aktrisei pietuvināta persona. "Viņa ļoti daudz krāsojās, lika milzum daudz mākslīgo skropstu, viņa uzlika sev zobu plāksnītes, izbalināja matus, zaudēja svaru - viņa gribēja būt skaistule. Viņa negribēja būt tā resnā meitene (no filmas) "Clueless". Viņa neēda daudz. Viņa regulāri dzēra milzum daudz kafijas."

Pirmdien pabeigtās autopsijas rezultāti liecina, ka Mērfija mirusi no sirds apstāšanās, tomēr precīzs nāves iemesls tiks paziņots četru līdz sešu nedēļu laikā, kad tiks pabeigtas toksikoloģijas analīzes. Izmeklētāji uzskata, ka nav pamata domāt, ka aktrise būtu gājusi bojā vardarbīgā nāvē.

Dzimusi 1977.gada 10.novembrī, Mērfija uzauga Ņūdžersijā un vēlāk kopā ar māti pārvācās uz Losandželosu cerībā kļūt par aktrisi. Viņas karjera kino sākās deviņdesmito gadu sākumā ar nelielām lomām televīzijas seriālos, reklāmās un kinofilmās. Viņas zināmāko filmu vidū ir "8 Mile" ("Astotā jūdze"), "Just Married" (Tikko precējušies"), "Girl, Interrupted" ("Dzīve, pārtraukta"), "Spun" ("Deva"). Aktrise būs redzama arī Stalones topošajā filmā "The Expendables", kas uz ekrāniem nonāks nākamā gada vasaras beigās.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu