Kravas automašīnu rinda uz Latvijas un Krievijas robežas kļūst arvien garāka (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kravas automašīnu rinda uz Latvijas un Krievijas robežas turpina kļūt arvien garāka - šorīt plkst.7 izbraukšanu no Latvijas gaidīja kopumā 1570 kravas automašīnas.

Terehovas robežkontroles punktā rindā gaidīja 1030 kravas automašīnas, bet Grebņevā - 540 transportlīdzekļi, aģentūra LETA uzzināja Valsts robežsardzē.

Jau ziņots, ka vakar no rīta izbraukšanu no valsts gaidīja 1350 kravas automašīnas, Terehovā rindā gaidīja 900, bet Grebņevā - 450 kravas automašīnas

Jau ziņots, ka Krievijas Federālais muitas dienests sācis papildu pārbaužu veikšanu, lai kontrolētu Latvijas autopārvadātājus, kā dēļ tiek kavēta Latvijas un Krievijas robežas šķērsošana Terehovas un Grebņevas robežkontroles punktos.

Kā liecina aģentūras LETA arhīva informācijas, garākā automašīnu rinda uz Latvijas un Krievijas robežas bija izveidojusies 2007.gada decembrī, kad izbraukšanu no valsts gaidīja kopumā 2220 transportlīdzekļu. Terehovā toreiz rindā stāvēja 1320 kravas automašīnas, bet Grebņevā - 900 transportlīdzekļi.

Savukārt pērn pirms Ziemassvētkiem kravas automašīnu rindas bija īsākas, piemēram, pagājušā gada 19.decembrī izbraukšanu no Latvijas uz Krieviju Terehovas robežkontroles punktā gaidīja 538 kravas automašīnas, bet Grebņevas robežkontroles punktā rindas vispār nebija, liecina aģentūras LETA arhīvs.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu