Dreiks ASV turpina baudīt «skatu no augšas». «Radiohead» nr. 3

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «Views» otro nedēļu pēc kārtas ir pieprasītākais albums ASV «Billboard 200» albumu topā, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «Views» (Young Money/Cash Money/Republic Records) pārdots 219 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati.

«Views» sākotnēji (29. aprīlī) izdots «iTunes» un straumēšanas servisā «AppleMusic», bet no 6. maija albums bija jau pieejams citviet tīmeklī, kā arī kompaktdiska formātā.

Albums divās nedēļās jau pārsniedzis 1 miljona atzīmi.

Savukārt Oksfordas kvintets «Radiohead» ar savu jaunāko studijas albumu «A Moon Shaped Pool» (skat. recenziju) startē 3. vietā ar 181 000 tūkstoti pārdotu vienību.

«A Moon Shaped Pool» (XL Recordings) seko 2011. gada platei «The King of Limbs», un tā ieraksts veikts Dienvidfrancijā, pārveidotā 19. gadsimta muižā «La Fabrique» (turpat, kur 2013. gadā ierakstījās Niks Keivs un «The Bad Seeds») ilggadējā producenta Naidžela Godriča (Nigel Godrich) virsvadībā.

Pa vidu starp Dreiku un «Radiohead» - Bejonsē (Beyoncé) albums «Lemonade».

4. vietā amerikāņu kantri dziedoņa Kīta Ērbana (Keith Urban) jaunā plate «Ripcord» (106 000), bet nelaiķa Prinsa izlase «The Very Best of Prince» noslēdz top5 ar 77 000 vienībām.

6. vietā vēl viena kantri dziedātāja - Koula Svindela (Cole Swindell) jaunākais albums «You Should Be Here».

Rianas «Anti» noslīdējis uz 7. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu