Lūdz palīdzēt bankas "Citadele" aplaupītāju atpazīšanā (141)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijas rīcībā nonākuši videonovērošanas kameru ieraksti, kuros redzams, kā laupītāji pagājušajā nedēļā ielauzās bankas „Citadele” filiālē Rīgā Dzelzavas ielā, kur, piedraudot ar ieročiem, centušies nolaupīt naudu. Tomēr policija lēš, ka galvenais uzbrukuma mērķis bijis seifs, taču laupītājus aizbiedējusi signalizācija, tā otrdien ziņoja Degpunktā.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Jau ziņots, ka četri bruņoti laupītāji maskās iebruka bankas „Citadele” filiālē 16.decembrī ap pulksten 18:45, lai aplaupītu banku. Valsts policijas pārstāvis Andrejs Miņins raidījumam Degpunktā precizēja, ka laupītājiem esot izdevies nolaupīt nelielu naudas summu – 800 latu. Tā kā iedarbojusies bankas drošības sistēma, guvums nav bijis liels, laupītāji aizbēguši no nozieguma vietas.

Foto: Ekrānuzņēmums no kameras

Tagad policijas rīcībā nonākuši videokameru ieraksti. Video redzams, ka vīrieši maskās labi pārzina situāciju un ir informēti, kur atrodas nauda. Tomēr laupīšanas plāns līdz galam neizdevās, jo bandas galvenais mērķis bijis seifs, kurā glabājas krietni lielākas naudas summas. Miņins informēja: „Nostrādāja signalizācija un laupītāji nevarēja atvērt seifu.”

Foto: Ekrānuzņēmums no kameras

Izdzirdot signalizāciju, laupītāji metušies bēgt, tāpēc šobrīd policijas darbinieki cerot uz cilvēku palīdzību šīs lietas izmeklēšanā, ziņoja Degpunktā. Miņins norādīja: „Tā kā šī banka atrodas apdzīvotā vietā, kur notiek liela cilvēku kustība, policija lūdz atsaukties iespējamos notikušā aculieciniekus.”

Ja jūsu rīcībā ir kaut mazākā informācija saistībā ar bankas „Citadele” filiāles aplaupīšanu, likumsargi lūdz sazināties ar policiju pa tālruņiem 67208014, 67208022 vai 22031725.

Skatīt pievienoto video

Foto: Ekrānuzņēmums no kameras
Foto: Ekrānuzņēmums no kameras
Foto: Ekrānuzņēmums no kameras


Komentāri (141)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu