Sievišķīgas elegances 5 zelta likumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vēlies izskatīties lieliski un pārliecinoši katru dienu? Tad ņem vērā šos padomus, kas izcels tavu sievišķību un piesaistīs pretējā dzimuma skatienus.

Sievietes skaistums slēpjas daudz dziļāk nekā tikai ārējā veidolā. Klasiska skaistule var nobālēt ne tik glītas, bet elegantas sievietes priekšā. Bloga Ageless.lv autore Una Ulme apkopojusi atziņas, kas ļauj sievietei izcelties citu vidū neatkarīgi no vecuma vai maciņa biezuma.

Visa pamats disciplīna

Lai sieviete izskatītos pašpārliecināta, viņai tā jājūtas. Un tas nebūs iespējams, ja ēdīsi, kad un ko pagadās, nerūpēsies par savu ārieni un neizlaidīsi nevienu ballīti. Sāc ar apņemšanos un padari sevi par prioritāti. «Disciplīna ir pamats, uz kā būvēt visu pārējo. Disciplīna atbrīvo, tā sievietei sniedz pilnīgu un absolūtu kontroli pār savu dzīvi,» savā grāmatā «Vienmēr šika» raksta Tiša Džeta. Disciplinēt sevi, tas nozīmē ievērot noteiktu dienas režīmu, ieplānot laiku kustībām, sevis kopšanai un izglītošanai.

Galvenais, lai tas viss tiek darīts ar prieku, tad pūles atmaksāsies.

Mazāk ir vairāk

Elegantu un izsmalcinātu sievieti raksturo dabisks izskats. Kā teikusi Koko Šanele: «Skaistums ir varens ierocis. Atturība ir elegances virsotne.» Minimāls grims, bezrūpība, nekas stīvs un samākslots. Šāda sieviete ievēro mērenību it visā - arī attieksmē pret ēdienu un vīnu. Viņa lieliski apzinās, kas nāk par labu, bet kas kaitē viņas izskatam. Īsta dāma saprot, ka greznība slēpjas kvalitātē, nevis kvantitātē. Tāpēc viņa veido savu unikālo stilu un vizuālo tēlu, izceļot savas priekšrocības, bet maskējot nepilnības.

Galvu augšā!

Īstai sieviete ir jāmāk sevi pasniegt. Viņa pārvietojas graciozi, ar taisnu muguru un augsti paceltu galvu. Viņa nav ieurbusi skatienu zemē vai savā mobilajā telefonā, bet skatās taisni uz priekšu! Šāda sieviete nesalieks muguru ne grūtību, ne darba datora priekšā. Viņa lieliski apzinās, ka labs izskats sākas no pareizas stājas, jo līka mugura un sasprindzināts kakls traucē normālai asinsritei, kas atspoguļojas arī sejas ādā.

Smaidi un nekad nedusmojies

Smaidam ir vairākas priekšrocības. Tas ne tikai atbruņo apkārtējos, bet arī uzlabo sejas ovālu. Tieši tā! Smaids ir labākais sejas liftinga vingrojums, kas ļauj pretoties gravitācijas ietekmei un liek izskatīties jaunākai. Turpretim dusmīga un neapmierināta seja padarīs tevi vecāku. Īstas sievietes smaidam ir vairākas nokrāsas. Viņa lieliski zina, kam veltīt koķetu smaidu, bet kurš ir pelnījis vien līdzjūtīgu smaida atblāzmu. Viņa nekad neizrādīs dusmas, tā vietā situāciju atrisinot ar patiesu smaidu, tādējādi plūcot uzvaras laurus ikvienā psihloloģiskās cīņas laukā.

Tver visu vieglāk

Apkārtējos pievelk veiksmīgi cilvēki. Tāpēc īsta sieviete nevienam neizrādīs savu slikto pašsajūtu, satraukumu vai neapmierinātību. Viņa neskatās uz savām problēmām saasināti, bet cenšas it visā saskatīt pozitīvo ieguvumu. Atceries, ka mums nav trūkumu, tikai atšķirības, kas padara ikvienu sievieti unikālu. Pieņemot sevi tādu, kāda esi, tu jutīsies par sevi droša un pārliecināta. Tas cels pašapziņu un plaši atvērs tavā priekšā visas dzīves iespēju durvis!

Par sievišķības, skaistuma, pašizziņas un sevis pasniegšanas tēmām žurnāliste Una Ulme, kopā ar aktrisi Zani Vaļicku un personiskās izaugsmes treneri Daci Straumi dalīsies savā sarunu ciklā Pērles. Par ievadlekciju 17.maijā un sarunu cikla tēmām plašāk var uzzināt blogā ageless.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu