ASV policija sarīko viltus ballīti ar Ozija Osborna piedalīšanos (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais mūziķis Ozijs Osborns paziņojis, ka ASV policija kādas operācijas laikā nopietni grāvusi viņa reputāciju.

Policija Ziemeļdakotā sarīkoja ballīti, kurā it kā vajadzēja piedalīties arī Ozijam. Taču patiesībā tā bijusi slepena operācija, kuras laikā bija ieplānots notvert noziedzniekus.

Policija izsūtīja ielūgumus 500 cilvēkiem, kuri jau kādu laiku bēguļoja no policijas. 30 aizdomās turamie uz viltus ballīti patiešām ieradās un tika arestēti.

Tikmēr Ozijs Osborns nebūt nav gandarīts par policijas panākumiem. Viņš saka, ka šī operācija aizskar viņa godu. Policija Osborna pretenzijas noraida - likumsargi uzskata, ka šis bijis itin radošs veids, kā apkarot noziedzību.

Ozija vārds pievilinātāja lomai izvēlēts tādēļ, ka viņam turpat netālu bija ieplānots koncerts, tādēļ viņa viesošanās ballītē bēguļojošajiem noziedzniekiem neliktos pārāk aizdomīga.

Vietējais šerifs Pols Lenijs saka, ka nekādā gadījumā nav vēlējies Ozijam izrādīt kādu necieņu.

"Tas, ko mēs izdarījām, bija ļoti radoša likuma īstenošanas tehnika, lai pievilinātu noziedzniekus," saka pieredzējušais policists.

Pretējās domās gan ir Ozijs Osborns.

"Tā vietā, lai rīkotu preses konferenci, kurā pliķēt sev pa muguru, šerifam Leijam man vajadzētu atvainoties par mana vārda izmantošanu saistībā ar šiem arestiem," paziņoja Osborns. "Tas ir aizvainojoši man un mani publikai. Tas arī demonstrē, cik slinks ir šis konkrētais šerifs, kad jādara savs darbs," Ozijs piebilda.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu