Slavenības, gatavojoties vasarai, pielaiko dažādu veidu saulesbrilles

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauma Kalniņa

Aicinot viesus pie svētku galda, uz kura tika servētas slavenāko modes zīmolu brilles, ceturtdien, 14.aprīlī, tika atklāts līdz šim lielākais Pasaules Optikas salons Rīgā, kas piedāvā plašāko briļļu ietvaru un saulesbriļļu kolekciju klāstu dažādām personībām un stiliem.

Pasākuma laikā viesiem bija iespēja iepazīties ar jaunākajām briļļu modes tendencēm, kā arī izveidot savu šīs sezonas briļļu TOP 10.

Vakara gaitā tika prezentētas Eiropā pirktākās un no stila viedokļa visaktuālākās brilles. Klātesošajiem tika sniegta iespēja novērtēt un ierindot brilles TOP 10. Pasākuma noslēgumā ar stila dizaineres Kristīnes Rudzinskas palīdzību, pamatojoties uz balsojumu, tika izveidots tops.

Par vakara līderi tika izvirzītas kaķacs formas saulesbrilles, kas pasākuma laikā ieguva apzīmējumu «Betmens ir atpakaļ», iezīmējot šā gada aktuālo futūristisko trendu ar stilam raksturīgo mēness putekļu krāsu un spoguļstikla lēcām.

«Man prieks, ka aksesuāru veikali ir uzņēmuši apgriezienus! Tieši aksesuāri ir tie, kas var izkrāsot mūsu – latviešu drūmo ģērbšanās stilu. Jo atvērtāki būsim košiem akcentiem, jo krāsaināka un smaidiem bagātāka būs mūsu ikdiena,» komentē vakara vadītājs Aivis Ceriņš.

«Lai nevairotu krunku labsajūtu, saulesbriles nāk talkā un aizsargā gan acis, gan ādu ap acīm. Pie tam brilles ir stilīgs aksesuārs, kas dod kopējam tēlam vajadzīgo noskaņu. Jauki, ka piedāvājuma klāsts paplašinās un katrs var atrast sev tīkamāko modeli, sākot ar ekstravagantām dīvu un zamšādas brillēm līdz pat klasikai un avangardam. Arī pati šo un to noskatīju, tagad tik jācer ka ikdienas ceļi vedīs gar jaunatklāto salonu,» stāsta Gundega Skudriņa.

Viesi laikoja dažādu stilu, formu saulesbrilles, daudzi atrada arī savas šīs vasaras perfektās brilles, kuras gan atbilst modes standartiem, gan piestāv sejas formai.

Saulesbriļļu mīļotāji baudīja šampanieti, uzkodas un apsprieda dažādu aksesuāru nozīmi stila izveidē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu