"Rock'n'Riga" 2.ceturtdaļfināla uzvar "Monkeyrocks"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klubā/bārā "Rock'n'Riga" arī šonedēļ turpināsies jauno rokgrupu konkurss "Garāžas duelis", kurā piektdien, 6. novembrī ceturtdaļfinālā tiksies grupas "The Factor" un "New Buzz", informē kluba saimnieks Gustavs Terzens.

Viņu cīņas materiālu sastādīs leģendārās pašmāju blūzroka grupas "Odis", kā arī "Metallica" un "System Of A Down" repertuārs. Īpašais vakara viesis būs "Odis" taustiņkieks un dziesmu autors Raimonds Macats.

Kā katru nedēļu "Dueli" būs iespējams tiešraidē vērot www.platforma.lv, bet atkārtojumā to varēs noskatīties Latvijas Mūzikas kanālā un klausīties Arta Dvarionas reportāžas pārraidē "21.roksimts". Radio SWH Rock.

Kā ziņo Terzens, pagājušopiektdien, 30.oktobrī, kārtējā "Garāžas dueļu" otrās sezonas ceturtdaļfinālu cīņā tikās ska grupa "Mango" un "Monkeyrocks". Trijos raundos ar rezultātu 2:1 uzvaru guva Monkeyrocks, līdz ar to izcīnot savu vietu pusfinālā, kur viņiem pretim stāsies "Animal Stampede". Pirmā pusfināla cīņa notiks 20.novembrī. "R''n''R" turpina veikt galvenās balvas uzkrājumu. Šībrīža summa – 478 lati.

Ceturtdien, 5.novembrī, "R''n''R" aicina ciemos visus hc fanus, jo uzstāsies grupa "Intricate", bet sestdien, 7.novembrī, sadraudzības koncertu ietvaros notiks grupas kura atsauca savu dalību dueļos – "Zoltan", kā arī viņu draugu "Sidemind" uzstāšanās. Abām grupām šis ir pēdējais koncerts, jo abos kolektīvos vairāki dalībnieki dodas prom no Latvijas uz ilgāku laiku...

Ieeja uz visiem "R''n''R" pasākumiem ir bez maksas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu