Grūtniece ieņem otru bērnu (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Kāda amerikāņu grūtniece šokējusi ārstus, kad ultraskaņas pārbaudes laikā atklājās, ka blakus augošai meitenītei viņas dzemdē attīstās vēl viens jaunāks embrijs.

Džūlija Grovenberga ieņēma otru bērnu divarpus nedēļas pēc pirmā, un abi augļi tagad attīstās līdzās sievietes dzemdē.

"Kad šai sievietei pirmo reizi veica ultraskaņas izmeklēšanu, mēs ieraudzījām vienu bērniņu," stāstīja ārste Kerena Boila no Baltimoras medicīnas centra. "Taču tad mēs ievērojām sirdspukstus, kas nāca no otra bērniņa, kas savā attīstībā bija daudz, daudz jaunāks. Izskatās, ka šie bērni patiešām tika ieņemti dažādos laikos."

Džūlija Grovenberga un viņas vīrs Tods jau nosaukuši vecāko meitu par Džuliānu, bet viņas jaunāko brāli par Hadsonu.

Topošās mātes akušieris Maikls Majlaerts norādīja, ka šis ir ļoti neparasts un rets gadījums, taču iespējams. Gūt apstiprinājumu tam, ka bērni patiešām ieņemti dažādos laikos, būs iespējams pēc dzemdībām, veicot izmeklēšanu.

Šāda grūtniecība jaunākajam bērniņam ir ļoti bīstama, jo to apdraud priekšlaicīgas dzemdības un elpošanas sistēmas problēmas, tomēr eksperti uzskata, ka šajā gadījumā divarpus nedēļu laika atstarpe nav tik liela, lai radītu kādas nopietnas problēmas.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu