Kā izskatīties tā, lai viņi pludmalē ģībtu nevis no karstās saules, bet skatoties uz jums? (20)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu satīriķim Mihailam Zadornovam ir laba humoreska par amerikāņu un krievu vai, kā viņš saka, mūsu sievietēm, kuras, saskatījušās Holivudas filmas, kur skaistules gozējas bikini peldkostīmos, protams, izvēlas līdzīgu peldkostīmu, neskatoties uz saviem auguma apmēriem. Un nu Melnās jūras pludmalē vērojams tāds interesants skats — divas lielas tortes (varena pēcpuse) ar striķīti pa vidu. Tādēļ, pirms izvēlaties kādu jaunu un dārgu peldkostīmu, svarīgi ir zināt, kā ar to sevi izcelt. Un, starp citu, kas šovasar modē?

Bikini kļūst vēl mazāks

Peldkostīmu modes tendencēm jāatbilst visām gaumēm — gan sportisku un romantisku sieviešu, gan elegances cienītāju gaumei. Tāpat dizaineru uzdevums, radot jaunu peldkostīmu — atcerēties, ka ir sievietes, kuras ciena slēgtos peldkostīmus, bet ir tādas, kuras vēlas atklāt pēc iespējas vairāk sava ķermeņa. Modes dizaineriem izdomas netrūkst, un šajā sezonā viņi atraduši risinājumus, kā uzlabot un padarīt interesantākus arī slēgtos pludmales kostīmus. Viņi tos ņēmuši un vienkārši sagriezuši, tad atkal visas detaļas savienojuši atpakaļ, savienojumu vietās ieliekot dzelzs riņķīšus, mezgliņus un aukliņas. Kopumā radot it kā kopējo peldkostīmu, taču pietiekami atklātu, lai pie ādas piekļūtu arī pa kādam saules staram. Un arī izskata ziņā tas ir interesants — ar avangardiskiem, ģeometriskiem rakstiem. Ja runājam par bikini peldkostīmiem, tad šajā sezonā aktuāli ir kostīmi ar biksītēm, kurām ir pazemināta jotasvieta, un zemi kāju izgriezumi, bet savienojuma vietās — riņķīši un striķīši. Spilgtākais piemērs — Roberto Kavalli kolekcijas.

Retro stila uzvara

No stiliem šajā sezonā aktuāli ir 40. gadu un 50. gadu peldkostīmi — atvērti, bet ar ļoti augstām biksītēm — šortiņiem. Šika elegance, kas noslēpj nepilnības uz vēdera, bet... diemžēl ne visām sievietēm piestāvēs, jo saīsina kājas. Tāpēc, ja neesat garu kāju īpašniece, varbūt vērts izvēlēties citus piedāvājumus. Atsevišķi modes mākslinieki šai sezonai piedāvā retro peldkostīmus ar atsauci uz laikiem, kad sievietes pat neiedomājās ko tik aktuālu vilkt. Tā "Louis Vuitton" šajā sezonā piedāvā peldkostīmus — korsetes ar dziļu dekoltē, kas apstrādātas ar mākslīgiem ziediem, lentēm un rišām. Varbūt no praktiskā viedokļa ne pārāk ērti, bet romantiski. Neiztrūkstoši ir arī kristālu un fliteru izšuvumi.

Jo spilgtāk, jo krāsaināk...

Melns, spilgti zils, sarkans, rozā, dzeltens, balts. Īpaši aktuāli ir siltie toņi — mango, laima, Karību jūras viļņu toņi. Aktuāli ir peldkostīmi ar leoparda rakstiem, sīkiem ziediņiem. Viena no šīs sezonas aktuālākajām apdrukām ir dažādas līnijas un ģeometriski zīmējumi. Taču jāatceras, ka, izvēloties peldkostīma krāsu, jāņem vērā vairākas nianses. Piemēram, tirkīza zilais peldkostīms labāk izskatīsies uz brūnas ādas. Krāsu salikums baltais un melnais ir pārāk stingrs. Piemēram, "Kenzo" šai vasarai piedāvā baltā, melnā, zaļā, rozā un dzeltenā salikumus.

Līnijām šovasar jābūt horizontālām. Taču, izvēloties šāda veida peldkostīmu, jāņem vērā, ka šis zīmējums sievieti vizuāli paplašina.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu