Rīko konkursus "Baltic Beauty World 2010" (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 29. līdz 31. oktobrim Ķīpsalā risināsies vairāk nekā 45 skaistuma industrijas profesionālie konkursi, kas ir nopietns un izaicinošs pārbaudījums gan jaunajiem talantiem, gan pieredzējušiem meistariem, kā arī interesants un aizraujošs šovs ikvienam skatītājam.

Pirmoreiz notiks Latvijas Stilistu asociācijas rīkotais grima mākslas konkurss par tēmu “Pirmatnējais spēks”, kurā grima māksliniekiem no Baltijas valstīm būs iespēja parādīt savu radošās fantāzijas lidojumu, izmantojot ne tikai teātra grimu un meikapa materiālus, bet arī visus grima materiālus – ūsas, bārdas, uzacis, šinjonus, plikpaurības montūras, krepu un lateksu, no kā nepieciešamās sejas vai ķermeņa daļas var izgatavot pats grimētājs. Notiks arī Latvijas Stilistu asociācijas organizētais 6. starptautiskais Stage make-up konkurss, 9. starptautiskais Body art konkurss “Pirmatnējais spēks”, kā arī 9. asociatīvā tēla veidošanas konkurss “Intriga”.

Katru gadu body art konkursa uzvarētājs saņem balvā braucienu un piedalīšanos Vispasaules body art konkursā Austrijā.

Konkursus vērtē starptautiska žūrija.

Šogad konkursā piedalīsies

Laine Kublinska - vairāku starptautisku konkursu laureāte: Brand stock vizāžistu konkurss - 1. vieta, Baltic expo beauty 2010 Lietuvā  - 3. vieta,  starptautiskais vizāžistu konkurss "Ņevskije berega" Pēterburgā 2010. gadā - 2. vieta.

Anna Kotova, kura sevi pierādījusi kā radoša un perspektīva stiliste, Birutas Mageles starptautiskās stilistu skolas absolvente.

Vizuālā tēla stiliste, Birutas Mageles starptautiskās stilistu skolas audzēkne, nupat notikušā sky&more modes šova veidotāja Signe Valtere.

 Pieteikties dalībai profesionālajos konkursos var Latvijas Stilistu asociācijā, zvanot pa tālr. 67542409 vai rakstot uz e-pastu - latvijasstilistuasociacija@gmail.com

Biļetes varēs iegādāties halles biļešu kasēs.

Pieaugušajiem ieejas maksa Ls 3,00.

Skolēniem, pensionāriem: Ls 2,00.

Līdz 7 g. vecumam bez maksas.

Vairāk informācijas par konkursiem - www.stilistuskola.lv, www.bt1.lv

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu