Trešajā "Cīņas klubā" uzvar dziedātāja Aiša (81)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien trešajā "Cīņas kluba" televīzijas šovā uzvaras laurus plūca nesenā Eirovīzijas censone un TV šova "Talantu fabrika" dalībniece Aiša (Aisha) ar kompozīciju "Dziesma pustumsā".

Aisha šova finālā pārspēja Viesturu Dūli jeb Livingstonu, kas „Cīņas klubā piedalījās ar dziesmu „Mazs atoms”. Aisha fināla balsojumā saņēma punktu no draugiem.lv un skatītāju balsojuma.

„Aiziešu mājās un internetā noskatīšos vēlreiz, lai saprastu, vai man pašai patika, kā uzstājos, bet paldies visiem maniem mīļajiem balsotājiem. Tikai pateicoties jums, es uzvarēju,” uzvaras nedaudz satraukta, saka Aisha. Savukārt par saviem pretiniekiem Aisha piebilst: „Dons bija baigi foršs, un man patika, kā viņš izpilda manu dziesmu, bet Viesturs bija ļoti, ļoti mīļš.”

Aisha balvā ieguva ne vien simbolisko „Cīņas kluba” jostu, bet arī mājas kino zāli no „Pioneer” un dāvanu karti no bāra restorāna mansarda „Sarkans”.

Šovā piedalījās arī grupa "Dzelzs vilks" un Ilze Ķuzule ar dziesmu „Sažņaudz manas rokas” un pirmā šova uzvarētājs Dons ar savu hitu „Leila”. Aisha pusfinālā Donu uzveica pārliecinoši, gūdama pa punktam gan no Draugiem.lv, gan skatītāju balsojumā. Savukārt otrajā pusfinālā pie vienāda punktu skaita grupa "Dzelzs Vilks" bija spiesta piekāpties, jo tiesneši Artis Volfs un Toms Grēviņš nespēja vienoties, kuram dot punktu, tāpēc meta monētu. Viena lata monēta krita par labu Livingstonam.

Kā iepriekš ziņots, šogad šovā „Cīņas klubs” uzvarētāju nosaka trīs atsevišķu balsojumu summa – tiesnešu balsojums, balsojums portālā „Draugiem.lv” nedēļu pirms šova un skatītāju telefonbalsojums tiešraides laikā.

Pavasara sezonas noslēguma šovā „Cīņas klubs”, kas notiks svētdien, 25. maijā, piedalīsies Ivo Fomins ar dziesmu „Mēs dzīvojam pasakā”, Z-Scars ar kompozīciju „Uz vienu dienu”, Intars Busulis ar dziesmu „Brīvdiena” un Māris Grigalis kopā ar Ievu Kerēvicu dziedās „Lietus lāses”.

Šovu vada TV dīva Anna Lieckalniņa un labsirdīgais milzis Rūdolfs Reihs.

“Cīņas kluba” ģenerālsponsors ir “OKarte”, atbalsta “Pioneer”. Organizē Latvijas Mūzikas kanāls, Radio SWH un LNT.

“Cīņas kluba” atkārtojumu, kā arī dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un sadarbībā ar www.tv.lv arī interneta lapā www.lmk.lv.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu