Rīgā prezentēta jaunā V-klase

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušo piektdien, 7. novembrī, Domenikss auto salonā 400 Mercedes-Benz fanu un draugu, sabiedrībā zināmu personu un uzņēmēju klātbūtnē un Intara Busuļa koncertšova pavadījumā tika prezentēta jaunā Mercedes-Benz V klase.

«Jaunā V-klase ir augsta līmeņa komforta, drošības un nepārspējamas braukšanas pieredzes garants. Mercedes-Benz radījis līdz šim pārliecinošāko automašīnu mikroautobusu segmentā, kas ir interesanta ne tikai uzņēmējiem, bet arī aktīva dzīvesveida cienītājiem un ģimenēm. Tas ir universāls minivens, kuram nav līdzvērtīga auto,» par jauno modeli sacīja SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Automašīnas prezentācijā tika demonstrēti trīs koncepti - ģimenes, sporta un biznesa -, tā atklājot V-klases īpašības un pārdomāto komplektāciju. Pasākuma viesiem bija iespēja ne tikai iepazīties ar jaunāko Mercedes-Benz automobili, bet arī baudīt īpašu Intara Busuļa koncertprogrammu, ko skatītāji uzņēma ar sajūsmu un vakars noslēdzās ar dejām.

Mercedes-Benz V-klase ir automašīna visiem – tās raksturs spēj pārliecināt aktīvas dzīves cienītājus un tos, kas augstu novērtē komfortu un drošību. Jaunā V-klase pārsteidz ar mūsdienīgu dizainu un pārliecinošu tehnisko sniegumu, pierādot, ka elegantas un dinamiskas var būt arī lielizmēra automašīnas. V klases bāzes modeļa cena Latvijā ir 37 900 eiro.

Vairāk informācijas par Mercedes-Benz V-klasi iespējams gūt interneta vietnē www.mercedes-benz.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu