Atklās labdarības akciju "Uz skolu!" (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien mēbeļu un interjera centrā "Spice" notiks labdarības akcijas "Uz skolu!" atklāšanas pasākums, informēja tirdzniecības kompleksa "Spice" direktore Iveta Lāce.

Labdarības akcijas laikā cilvēki tiek aicināti ziedot lietas, kas nepieciešamas skolēniem ikdienā, piemēram, kancelejas piederumus, skolas somas, galda lampas, mēbeles, grāmatas un rotaļlietas, bižutēriju un nelielus aksesuārus bērniem, lietojamus apģērbus, apavus, sporta tērpus.

"Nolēmām rīkot labdarības akciju, lai tā kaut nedaudz palīdzētu Latvijas mazturīgajiem iedzīvotājiem un sagādātu trūcīgiem bērniem prieku un mīļas atmiņas par skolas gaitām," pauda Lāce.

Atklāšanas pasākums sāksies plkst.11, un to vadīs Karaliskā improvizācijas teātra aktieris Jānis Skutelis. Uz akcijas atklāšanas pasākumu plāno ierasties un ziedot partijas "Jaunais laiks" priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, modes māksliniece Natālija Jansone, uzņēmēja Anita Leiškalne un Aija Simsone, šovbiznesa pārstāvji Aleksandra Kurusova, Olga Rajecka, Karaliskā improvizācijas teātra dalībnieki un citas Latvijā zināmas personības.

Ziedojumus mēbeļu un interjera centrā "Spice" pieņems no 28.augusta līdz 30.augustam.

Saziedotās lietas tiks nogādātas Latvijas pašvaldību sociālajiem dienestiem, bērnunamiem, internātiem, skolām un citu iestāžu audzēkņiem, kā arī Rīgas nedzirdīgo internātpamatskolai, Rīgas speciālajai pamatskolai-attīstības centram, Strazdumuižas vājredzīgo un neredzīgo bērnu internātskolai un citām skolām.

Labdarības akciju rīko tirdzniecības komplekss "Spice" sadarbībā ar Latvijas mazturīgo atbalsta biedrību "Dace".

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu