Deivids Bovijs uzskatījis dziedātāju Lordi par «mūzikas nākotni»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Britu rokmūziķa Deivida Bovija ilggadējais pianists atklājis, ka Bovijs par mūzikas nākotni uzskatījis 19 gadus veco jaunzēlandiešu dziedātāju Lordi.

Lorde februārī BRIT balvu pasniegšanas ceremonijā izpildīja Bovija dziesmu «Life on Mars». Ar viņu kopā spēlēja Bovija pavadošā grupa, tostarp pianists Maiks Gārsons.

«Deividam ļoti patika Lorde. Viņam šķita, ka tā ir mūzikas nākotne. Viņi kopā pavadīja dažus jaukus brīžus,» video aplikācijā «Periscope» atklāja Gārsons. «Viņa bija lieliska izvēle BRIT balvu ceremonijai. Daži Deivida ģimenes un menedžmenta locekļi ieteica viņu. Viņi gribēja ievest šajā pasaulē nākamo paaudzi. Tā bija fantastiska pieredze.»

Gārsons sacīja, ka Lorde esot raizējusies par uzstāšanos. «Viņa ļoti nervozēja. Viņa teica, ka nebūtu to spējusi, ja nebūtu dziedājusi Deividam,» viņš teica.

Lordes uzstāšanos pozitīvi uzņēma Bovija dēls Dankans Džonss. «Vienkārši... Skaisti. Paldies,» viņš tvītoja.

Kā jau ziņots, Bovijs 8.janvārī 69 gadu vecumā zaudēja pusotru gadu ilgā cīņā ar vēzi. 10.janvārī klajā nāca viņa pēdējais albums «Blackstar».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu