Latvijas stilīgākais modes žurnāls īpašā ballītē liek justies kā pavasarī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17.marta vakarā modes žurnāls «L`Officiel» rīkoja īpašu «Club Chic» pavasara pasākumu. Šāds pasākums ir ikgadējā žurnāla pielikuma «Gourmand guide» prezentācijas vakars. Ikviens pasākuma viesis varēja apskatīt gan speciālo pielikumu gan, modes žurnāla pāris pēdējo mēnešu izdevumus.

Kā jau piedienas pasākumā, kurš tiek ieturēts pavasara un gaidāmās vasaras noskaņās, tika prezentēta vilinoša apakšveļas un peldkostīmu kolekcija, kura mudināja atcerēties vasaru, pludmali un saules starus, kā arī aizdomāties par erotiskām naktīm jūras krastā skaistajā apakšveļā.

Oficiālā daļa noslēdzās ar īpašu saulesbriļļu izlozi, kuras pirms tam demonstrēja un par to unikalitāti stāstīja briļļu eksperti.

Tāpat viesiem visa vakara garumā bija iespēja baudīt gardus ēdienus, kurus piedāvāja restorāns «Betty`s corner», kā arī vīnus, kuri speciāli pasākumam tika pasūtīti tālajā Francijā. Francijas manierē ieturēto pasākumu apmeklēja arī Itālijas vēstnieks Sebastiano Fulci, kurš baudīja modeļu uzmanību.

Par viesu izklaidi rūpējās īpaša foto būda, kurā bija iespējams fotografēties, par bildes fonu uzliekot gan «L`Officiel» vāku, gan Eifeļa torni.

Lielākos pārsteigumus sagādāja dziedātāja Kamilla, kura nu ir nomainījusi brūno matu krāsu pret blondu, dziedātājai ierodoties, vairums viesu to sākumā nepazina, kā arī modes žurnāliste Simona Kubasova, kura pasākumā ieradās skaistā vakartērpā ar garu šlepi, kleita ir modes dizaineres Daces Bahmanes radīta.

Dodoties mājās, ikviena sieviešu kārtas viešņa saņēma sponsoru īpaši sarūpētu dāvanu – smaržas un sejas krēmu, kas, protams, sajūsmināja dāmas.

Pasākumu apmeklēja dziedātāja Kamilla, modes mākslinieces Indra Salceviča un Dace Bahmane, Mihaila Čehova Rīgas Krievu drāmas teātra aktrise Tatjana Lukašenkova, modes blogere Karīna Zu, pasākumu rīkotājs Deniss Ševeļovs, uzņēmēja Kristīne Lindenblate, radio geiša Ieva Adamss, modes žurnāliste Simona Kubasova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu