Dohertijs tiesā atgriezīsies oktobrī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Čeltenhemas tiesā Anglijā vakar tika izskatīta lieta, kurā par bīstamu auto vadīšanu alkohola reibumā apsūdzēts Pīters Dohertijs (Peter Doherty).

Viņu aizturēja agrā 11. jūnija rītā Glosterā, kad policija pamanīja uz ielas dīvaini braucošu automašīnu. Pīts Dohertijs atzina savu vainu narkotisku vielu glabāšanā un auto vadīšanā bez tiesībām un apdrošināšanas, taču noliedza vainu apsūdzības punktā par bīstamu braukšanu.

Tiesas sēdē viņš arī atzinās citā pārkāpumā – mūziķis atteicās izpaust policijai, kas bija pie stūres pagājušā gada novembrī satiksmes negadījumā iesaistītā „Jaguar” automašīnā, kuras pasažieris viņš bija. Par to Dohertijam tika piespriests 515 mārciņu naudassods. Tiesa atcēla iepriekš noteikto drošības līdzekli – komandanta stundu, kas paredzēja, ka mūziķim jāatrodas savā Viltšīras mājā no 7 vakarā līdz 7 rītā, izņemot koncertu dienas. Toties tika noteikts jauns drošības līdzeklis – Pītam Dohertijam aizliegts atrasties jebkuras automašīnas priekšējos sēdekļos.

Nākamā tiesas sēde notiks 2. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu