Armands Šķēle: Pietiekami jau ir ballēts!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkvalmiera.lv

Pieredzējušais «Valmiera/ORDO» basketbolists Armands Šķēle žurnālam «Privātā Dzīve» atklājis, ka savas dzīves laikā pietiekami izballējies un brīvo laiku labprāt pavada tuvinieku lokā.

32 gadus vecais aizsargs Valmierā spēlē kopā ar savu jaunāko brāli. Viņi ir divi dažāda tipa basketbolisti, tāpēc sevi ar viņu nesalīdzina. «Mēs esam pilnīgi dažādi. Gan pēc vecuma, gan stila ziņā. To tā nevar salīdzināt. Katram mums ir sava karjera. Viņam viss vēl ir priekšā.»

Savas karjeras laikā Šķēle sava dzīvesveida dēļ bieži nonāca dzeltenās preses slejās. Viņš nereti apmeklēja Rīgas naktslokālus, taču pēdējā laikā brīvo laiku izvēlas pavadīt tuvinieku vidū.

Atbildot uz jautājumu, ja rītdiena būtu pēdējā diena pirms pasaules gala, kā tu to izvēlētos pavadīt? Šķēle atbildēja, ka noteikti ar tuviniekiem, nevis kādā trakā Vecrīgas ballītē. «Kādas gan ballītes... Pietiekami jau ir ballēts.»

Ja viņām būtu vēlreiz jāizdzīvo sava dzīve, Šķēle dažas lietas tajā pamainītu. «Es gribētu piedzimt par to pašu, kas tagad. Par sevi. Izdzīvot vēlreiz savu dzīvi, dažas lietas tajā pamainot. Daudz ko darīšu tieši tā, kā esmu darījis. Bet ir lietas, ko darītu citādi.»

Šķēle basketbolu spēlējis Itālijā, Turcijā, Igaunijā, Beļģijā, Ukrainā, Polijā un Latvijā. Visskaļākie līdzjutēji ir Turcijā. «Tur sezonas laikā varbūt nenāca tik daudz līdzjutēju, bet tas, ko viņi izdarīja, kādu atmosfēru radīja, tas bija patiešām iespaidīgi.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu