Sērijveida slepkava klauvē pie tavām durvīm (65)

Mārtiņš Otto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rudens ir ražas laiks ne tikai dažnedažādiem dārzeņiem un augļiem, bet arī seriāliem. Tie vai nu sākas, vai atsākas tieši šajās rudenīgajās dienās, tāpēc izveidoju nelielu sarakstu par seriāliem, kas ar jaunām sezonām atgriežas tagad vai tuvākajā laikā un ko būtu vērts paskatīties garajos un drūmajos ziemas vakaros.

Visur norādīti seriālu sezonu sākumu oficiālie datumi pasaulē, šoreiz nav runa par vietējo televīziju piedāvājumu.

Seriāls "Dexter", 5. sezona, 26. septembris

Foto: publicitātes

Seriāls "Fringe", 3. sezona, 23. septembris

Foto: publicitātes

Man daudzi ir prasījuši, ar ko es varētu salīdzināt "Fringe"? Šķiet, ka tas ir kaut kas starp "X-Failiem" un "CSI", tomēr savā ziņā unikāls, īpaši ar izdomu. Patīk, kā tiek parādīta alternatīva pasaule, kur viss nedaudz atšķiras, piemēram, Džons Lenons nekad nav miris. Jaunajā, trešajā sezonā, apburošas aktrises Annas Torvas atveidotā Olīvija ir iesprostota paralēlajā pasaulē. Ja patīk mistika un kaut kas neierasts, šis seriāls ir tieši tev.

Seriāls "House M.D.", 7. sezona, 20. septembris

Foto: publicitātes


Seriāls "Supernatural", 6. sezona, 24. septembris

Foto: publicitātes

Seriāls "Chuck", 4. sezona, 20. septembris

Foto: publicitātes


Seriāls "Bored to Death", 2. sezona, 26. septembris

Foto: publicitātes

Ļoti savdabīgs un smieklīgs seriāls, ar savu auru, pasauli, piezemētiem un nesteidzīgiem jokiem. Kas saprot savādāku humoru, par šo seriālu fanos noteikti, arī pārsteigumu tajā netrūkst, piemēram, kādā no pirmās sezonas sērijām piedalās pat Džims Džārmušs, atveidojot pats sevi.

Seriāls "Family Guy", 9. sezona, 26. septembris

Foto: publicitātes


Seriāls "Bones", 6. sezona, 23. septembris

Foto: publicitātes

Seriāls "CSI", 11. sezona, 23. septembris

Foto: publicitātes


Seriāls "The Simpsons", 22. sezona, 26. septembris

Foto: publicitātes


Seriāls "Eastbound & Down", 2. sezona, 26. septembris

Foto: publicitātes

Jāatzīst, ka Kenijs ir ļoti nepatīkams tēls, bet aktieris Denijs Makbraids viņu tēlo tik pārliecinoši, ka skatītājiem galvenais varonis tomēr iepatīkas. Vajadzīgajos brīžos mēs par viņu smejamies, brīnāmies par viņa uzvedību, bet dažreiz pat dīvainā kārtā par viņu pārdzīvojam. Seriāla veidotāji ir radījuši tādas lieliskas filmas kā "Observe and Report", "Foot Fist Way" un citas. Šo filmu pazinējiem apsolu - arī šajā seriālā diskomfortu izraisošā, tumši melnā humora netrūkst.

Seriāls "Community", 2. sezona, 23. septembris

Foto: publicitātes

Seriāls "The Walking Dead", 1. sezona, 31. oktobris

Foto: publicitātes


Diemžēl vai par laimi seriālu ir tik daudz, cik sēņu pēc lietus, tāpēc atvainojos par tiem, kas nav pieminēti. Uzraksti par saviem mīļākajiem seriāliem komentāros pats!

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu