Atsāksies šovs "Latvijas princese" (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT arī šogad saviem skatītājiem piedāvās iepriekšējā sezonā tik populāro šovu „Latvijas princese”. Izturējušas pusotra tūkstoša meiteņu konkurenci, par „Latvijas princeses 2009” titulu cīnīsies 20 latviešu daiļavas.

Stāsts par mūsdienu princesi ir sācies, noskaidrotas divdesmit šova „Latvijas princese 2009” dalībnieces.

Sintija Lankovska, 20 gadi:

"Šovā nolēmu piedalīties tāpēc, ka vēlējos iegūt jaunu pieredzi, man patīk komunicēt ar cilvēkiem, tā kā tūlīt vasara ir cauri, vēlējos izbaudīt pēdējos vasaras mirkļus, lai būtu ko atcerēties."

Sanita Kubliņa, 25 gadi:

"Šovā es piedalos tāpēc, lai gūtu pārliecību par saviem spēkiem, kā arī, lai iegūtu kroni.”

Jaunā LNT šova „Latvijas princese 2009” dalībnieces aizvadījušas savu pirmo fotosesiju un ir gatavas jauniem piedzīvojumiem. Sintija Lankovska: „Es gaidu kaut ko satraucošu, kaut ko pārsteidzošu, šovs varbūt dos man iespēju sevi pašapliecināt, centīšos pierādīt, ka meitenes no laukiem var arī kaut ko sasniegt.”

Kura no 20 daiļavām iegūs kroni un kā meitenēm veiksies dažādos uzdevumos, redzēsim jau rudenī kanālā LNT! Lai uzvar labākā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu