Sācies konkurss „Mrs. Universe 2009” (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 1. līdz 10. augustam Rīgā pulcēsies pasaules skaistākās precētās sievietes, lai 9.augustā noskaidrotu šā gada konkursa „Mrs. Universe 2009” kroņa jauno īpašnieci. Par to sacentīsies vairāk nekā 20 skaistules no Eiropas, Āzijas, Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas.

Pirmās dalībnieces Rīgā ieradušās jau vakar. Šodien viņām bija iespēja apskatīt pilsētu un atpūsties, bet jau rīt sākies oficiālās programmas pasākumi (detalizēta programma pieejama konkursa mājaslapā www.mrsuniverse2009.lv), no kuriem pirmais – dalībnieču iepazīšanās „Platinium Coctail Party” viesnīcā „Hotel de Rome”.

Konkursa dalībniecēm plānota tikšanās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu, izbraukums ar retro kuteriem un fotosesija, vizīte uz Jūrmalas pasaku māju „Undīne”, lenčs restorānā „Hospitālis” un vakariņas restorānā „Preatore”, nakts pasākums klubā „Essential” (dalībniecēm būs iespēja iejusties bārmeņu lomā) un citas aktivitātes. Pasaules skaistākās sievietes būs arī goda viešņas II Vislatvijas zirgu dienās Inčukalnā, kuru laikā jātnieki sacentīsies par „Mrs. Universe 2009” kausu; pasākumu vadīs šā gada Mis Latvija Ieva Lase.

„Mrs. Universe 2009” šā gada konkursa fināls un tā televīzijas versijas ieraksts Latvijas valsts televīzijai notiks viesnīcas „Hotel de Rome” restorānā „Otto Swchwarz” 9.augustā, bet žūrija konkursa dalībnieces vērtēs visu nedēļu. Fināla pasākumā plānotas intervijas, kā arī trīs iznācieni – peldkostīmos (tos dāvina „Rebecca”), lietišķā apģērbā (nodrošina veikals „Roberto Verino”) un vakarkleitās (piedāvā stiliste Zane Pallo).

Latviju šā gada konkursā pārstāvēs Evija Indriksone-Nikonorova. Evijai ir 25 gadi, viņa dzīvo Ikšķilē un ir divu dēliņu mamma. Tiesības piedalīties finālā Evija izcīnīja šogad 79 precētu Latvijas sieviešu konkurencē.

23.augustā Latvijas Televīzija (LTV7) pārraidīs gandrīz stundu garu konkursa norisi, bet ikdienas atspoguļojumu video dienasgrāmatas formātā nodrošinās „Balticom Internet”, un tas būs pieejams konkursa oficiālajā mājaslapā.

Konkursa „Mrs.Universe2009” šā gada licences īpašniece ir aģentūra „Mis Latvija”, bet liela daļa ar pasākuma organizēšanu saistīto jautājumu ir tā izpilddirektores, „Mrs. Universe 2008” titula ieguvējas Marikas Ģedertes pārziņā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu