Aicinām izvirzīt kandidātus balvai "Cēsnieks"! (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cienījamie Cēsu pilsētas un Cēsu rajona iedzīvotāji! Tuvojas Cēsu 800. dzimšanas diena, kuras ietvaros a/s "Cēsu alus" jau astoto gadu pasniegs balvu "Cēsnieks".

Apbalvojamo personu izvēlas "Cēsu alus" sadarbībā ar Cēsu pilsētas domi un Cēsu sabiedrību. Balva ik gadu tiek pasniegta Cēsu pilsētas kultūras, zinātnes, vēstures vai sociālās sfēras darbiniekam/cei, kurš savu darbu paveicis izcili un no sirds un kura veikums pozitīvi ietekmējis Cēsu dzīvi pārskatāmā laika periodā.

Līdz šim balvu "Cēsnieks" saņēmuši: mākslinieks Ivars Prauliņš, mūziķis Igors Graps,mācītājs Krists Kalniņš, Izstāžu nama vadītāja Nata Livonska, rajona laikraksta "Druva" valdes priekšsēdētājs Verners Rudzītis, Cēsu Pastariņa skolas direktore Ieva Eglīte, arheoloģe Zigrīda Apala.

Laipni lūdzam iesniegt priekšlikumus rakstveidā, tos nosūtot uz adresi: a/s "Cēsu alus", Aldaru laukumā 1, Cēsīs, LV 4100, ar norādi "Cēsnieks", uz elektroniskā pasta adresi inesea@cesualus.lv, vai izvirzīt kandidatūru, zvanot pa tālruni 4122423 vai 9283934 līdz 2006.gada 4.jūlijam.

Par balvas ieguvēju uzzināsim pilsētas svētku atklāšanas koncerta laikā. Gaidīsim jūs 14.jūlijā plkst.18.30 pilsētas Vienības laukumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu