Izvēlētas „Latvijas Princeses 2009” dalībnieces (37)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta portālā draugiem.lv šovam pieteicās 1472 meitenes vecumā no 18 līdz 35 gadiem. Uz pirmo atlasi viesnīcā „Europa Royale Hotel Riga” telpās ieradās gandrīz 700, bet pēc vairākām atlases kārtām šova žūrijas pārstāvji paziņojuši to divdesmit meiteņu vārdus, kuras jau pavisam drīz būs redzamas šovā „Latvijas Princese 2009”!

Šovā par princeses titulu cīnīsies Juta Jemeļjanova, kura vēlas kļūt par televīzijas žurnālisti. Katra vīrieša sirdi viņa spētu iekarot ar pašas gatavotu dievīgu tiramisu, bet trakākais, ko Juta savā dzīvē paveikusi, ir lidojums ar paraplānu. Veronika Debese ir sportiste, pēc tautības lietuviete. Skaistā šova dalībniece trīs reizes nedēļā skrien garās distances, bet trakākais, ko savulaik viņa paveikusi, – pieskatījusi vienlaikus piecus bērnus. Nika Linde ir veikalu tīkla „Elvi” Olaines filiāles direktore. Viņa vēlas kļūt par juristi, kas specializējas šķiršanās lietās.

Lelde Dreimane skolas laikā bijusi „sliktā” meitene, tomēr tagad viņa ir pierimusi. Neprātīgākais, ko meitene darījusi, - apceļojusi gandrīz visu Latviju ar autostopiem. Vēl šovā sevi centīsies pierādīt Simona Kubasova. Viņa ceļas sešos no rīta, lai nodarbotos ar jogu, bet meitenes lielākais sapnis ir kļūt par rakstnieci. Pašreiz viņa strādā kā brīvprātīgā, palīdzot iejusties Latvijā ārzemju apmaiņas studentiem. Ilze Mitre aizraujas ar bioloģiju. Viņas mērķis ir atjaunot lidvāveru populāciju Latvijā.

Sanita Kubliņa ir Miss Universe Latvija 2006. Par savu sapņu vīrieti Sanita saka: „Ideāls vīrietis ir tas, kurš cenšas sievieti saprast un kuram cilvēki piedēvē visas tās īpašības, kas ir vērtīgas.” Sintija Lankovska astoņus gadus trenējas karatē un aizraujas ar hip-hop dejām. Viņa atzīst, ka vēlas līdzināties ekstravagantajai britu modelei Agnesei Deinai. Elza Stirna veido pati savu modes blogu „MissDIOR Couture”, ko pavisam nesen prestižais modes žurnāls „Vogue Paris” atzina par vienu no labākajiem pasaulē. Viņai ir gluži tādas pašas kurpes kā Gvinetai Paltrovai, un meitenei tas šķiet pavisam normāli.

Olga Petrova ir Latvijas patriote, kura nupat pabeigusi vidusskolu. Viņa ieguvusi skatītāju simpātijas titulu konkursā Miss Speedway 2009. Aiga Bāliņa ir dzīves un iespēju baudītāja, dabas bērns. Meitene ir ļoti enerģiska un pozitīva, viņas aizraušanās ir ceļošana ar autostopiem. Karīna Šmite ir profesionāla vižāziste. Neprātīgākais, ko viņa mēģinājusi paveikt, ir paziņas auto „nozagšana”. Karīna ir mērķtiecīga un savu viedokli vienmēr aizstāvēs.

Diāna Skudra ieguvusi maģistra grādu uzņēmējdarbībā, pašreiz studē doktorantūrā biznesa vadību un paralēli mācībām nodarbojas ar savu uzņēmumu vadīšanu. Oga jeb īstajā vārdā Olga Jefimova studē Latvijas Mākslas akadēmijā, kur viņa vēlas iegūt vitrāžistes diplomu. Olgas īpašais talants ir pīrādziņu gatavošana. Zanda Jundze ir bezdarbniece ar apģērbu dizaineres diplomu, bet viņas aizraušanās ir spinātu audzēšana. Zandas īpašais talants ir baltās drēbēs ravēt dārzu un nesasmērēties.

Līgai Deksnei patīk sēņot, gatavot un labiekārtot savu māju, bet viņas nodarbošanās, kā viņa pati saka, ir „mākslīgā skaistuma sfēra”. Signei Millerei ir tikai 22 gadi, bet viņa jau paspējusi iegūt divas augstākās izglītības. Meitene ļoti tic saviem sapņiem un nākotnē vēlas kļūt par ārlietu ministri. Alise Piterniece studē Rīgas medicīnas koledžā. Viņas aizraušanās ir medicīna. Mācoties otrajā klasē, Alise sākusi spēlēt basketbolu, vienmēr bijusi arī jauniešu izlases sastāvā, tomēr šobrīd basketbolam viņa velta tikai savu brīvo laiku.

Ieva Zariņa ir bārmene, bet savu nodarbošanos viņa dēvē par citu izklaidēšanu. Ievas sapņu vīrietis ir parasts latvietis ar tetovējumiem, bet būtu labi, ja arī viņš būtu bārmenis, lai abiem atrastos par ko parunāt. Kristīnas Videvičas sapnis ir apceļot pasauli. Viņa nupat ir pabeigusi vidusskolu un šobrīd palīdz saviem vecākiem uzņēmējiem. Par sabiedrības reizēm kritisko viedokli viņa saka: „Mani tas nesatrauc!”

Šādas ir divdesmit šova „Latvijas Princese 2009” skaistās un pilnīgi atšķirīgās dalībnieces! Stāsts par mūsdienu princesi ir sācies, pirmā fotosesija studijā „Imagine” pie fotogrāfa Jāņa Vidmanta Kalniņa noritējusi veiksmīgi. Bet kā meitenēm veiksies dažādos uzdevumos, varēs redzēt jau rudenī kanālā LNT!

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu