Pašmāju slavenības ballītē iemēģina jaunus telefonus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

11. martā, izceļot tehnoloģiju sasniegumus kopā ar tikpat izcilu jaunās daiļslidotājas Angelīnas Kučvaļskas talantu, populārs telefonu zīmols prezentēja savus jaunos telefonus, kuriem jāiekaro viedtālruņu lietotāju sirdis tikpat ātri, kā to izdarīja daiļslidotājas talants.

Latvijas labākā daiļslidotāja un rekordiste Angelīna Kučvaļska saka: «Kopš trīs gadu vecuma, kad pirmoreiz uzkāpu uz slidām, katru dienu ieguldu ļoti daudz darba, lai cīnītos ar Eiropas labākajām slidotājām. Tāpēc ceļā uz izcilību svarīgākais man ir izaicināt savu spēju robežas. To pašu redzu arī Samsung darbā – atceros, kā pirms dažiem gadiem savās rokās turēju un palīdzēju mammai apgūt viņas pirmo Samsung La Fleur telefonu. Tagad, kļūstot par Galaxy S7 edge īpašnieci, vēlreiz pārliecinos – virsotnes gan tehnoloģijās, gan sportā ir iespējams sasniegt, ja neatlaidīgi strādā, lai katru dienu spertu soli tālāk.»

Demonstrējot jauno viedtālruņu izsmalcinātību, vakara gaitā klātesošajiem bija iespēja atcerēties zīmola telefonu pirmsākumus un attīstību, vizuāli izbaudot sešu mākslas vingrotāju un Angelīnas Kučvaļskas sniegumu.

Ar jauno flagmaņu kameras priekšrocībām iepazīstināja fotogrāfs Krišjānis Eihmanis, savukārt virtuālās realitātes āres atklāja tehnoloģiju eksperts Kristaps Skutelis.

Viesu vidū bija arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp Baiba Sipeniece, Armands Simsons, Maija Silova, Ieva Adamss, Jānis Deinats, Jana Ezeriņa, Kristīne Lindenblate, grupas «Aarzemnieki» solists Jorans, Lelde Lietaviete, Aivis Ceriņš, Svetlana Leva.

Vakars lielāko prieku sagādāja televīzijas personībai Leldei Lietavietei, kura loterijas rezultātā savā īpašumā ieguva virtuālās realitātes ierīci «Gear VR».

Viesi baudīja ne tikai jaunās tehnoloģijas iespējas, izmēģinot dažādus zīmola produktus, bet par viņu garšas kārpiņām arī tika padomāts, uzkodas un šampanietis nebeidzās visa vakara garumā.

Tā kā pēdējā laikā saviesīga rakstura ballīšu ir ļoti maz, viesi, kuru ikdiena ir apmeklēt šādus pasākumus, nesteidzās doties mājās, bet līdz pasākuma pēdējam mirklim baudīja tā burvību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu